Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az iszlam vallasu nok a...

Az iszlam vallasu nok a burkat azert viselik hogy ne ebresszenek szexualis gondolatokat a ferfiakban?

Figyelt kérdés
Mi errol a velemenyetek, elsosorban hivo embereknek ? Valoban a nok latvanya a ferfiakban szexualis iranyba tereli gondolataikat ?

2016. máj. 19. 17:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
67%

Velem "levelezett" ez a Lea nevű nő.

Nagyon primitív a stílusa és közönséges (ahogyan azt most itt is bemutatta).

A levelezést azért írtam idézőjelesen, mert Lea már az első levelében szitkozódott, alpári és közönséges volt.

Újabb és újabb témákat vetett fel, amelyekre az ő modortalansága és közönségessége ellenére is udvariasan válaszoltam.

Most is erősen csúsztat, mert én nem azt írtam, hogy "direkt nem akarok szerelmet", hanem hogy a vallás az elsődleges szempont, amikor majd férjet keresnék.

Azért a kettő kijelentés nem ugyanaz.

Ami a munkavállalást illeti, pont a Leához hasonlók miatt nem kaptam munkát.

Azt sem írtam, hogy a szüleim fognak nekem férjet találni, hiszen a szüleim (és az egész családom) hitetlen. Nem-muszlimok.

Én csak azt írtam, hogy egy muszlim családban, a saját szüleid jobban ismernek téged, jobban tudják, hogy ki lehet a megfelelő számodra és segítenek ebben.

De Lea elég erősen csúsztat, kiforgatta a szavaimat itt a nyilvánosság előtt, eközben egy szót sem írt arról a támadó, közönséges és trágár stílusról, amivel az irányomban volt.

- - - -

A dzsilbááb, khimáár (azaz a hidzsááb) viselése kötelező a nők számára. Ez szerepel a Qur'aan-ban és a Szunnában is és mindkettő Kinyilatkoztatás.

A Szunnában szerepel a niqaab (arcfátyol) is, illetve bizonyított tény, hogy a nők a dzsilbáábjukkal is takarták az arcukat idegen férfiak előtt.

2016. máj. 22. 08:53
 12/12 BiTOPro97 ***** válasza:
Azt nője válogatja. De sok ilyen legény búcsuról kiszívárgot képen nem egy bomba nő ia van alatta. ;)
2016. aug. 3. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!