Az iszlam vallasu nok a burkat azert viselik hogy ne ebresszenek szexualis gondolatokat a ferfiakban?
Velem "levelezett" ez a Lea nevű nő.
Nagyon primitív a stílusa és közönséges (ahogyan azt most itt is bemutatta).
A levelezést azért írtam idézőjelesen, mert Lea már az első levelében szitkozódott, alpári és közönséges volt.
Újabb és újabb témákat vetett fel, amelyekre az ő modortalansága és közönségessége ellenére is udvariasan válaszoltam.
Most is erősen csúsztat, mert én nem azt írtam, hogy "direkt nem akarok szerelmet", hanem hogy a vallás az elsődleges szempont, amikor majd férjet keresnék.
Azért a kettő kijelentés nem ugyanaz.
Ami a munkavállalást illeti, pont a Leához hasonlók miatt nem kaptam munkát.
Azt sem írtam, hogy a szüleim fognak nekem férjet találni, hiszen a szüleim (és az egész családom) hitetlen. Nem-muszlimok.
Én csak azt írtam, hogy egy muszlim családban, a saját szüleid jobban ismernek téged, jobban tudják, hogy ki lehet a megfelelő számodra és segítenek ebben.
De Lea elég erősen csúsztat, kiforgatta a szavaimat itt a nyilvánosság előtt, eközben egy szót sem írt arról a támadó, közönséges és trágár stílusról, amivel az irányomban volt.
- - - -
A dzsilbááb, khimáár (azaz a hidzsááb) viselése kötelező a nők számára. Ez szerepel a Qur'aan-ban és a Szunnában is és mindkettő Kinyilatkoztatás.
A Szunnában szerepel a niqaab (arcfátyol) is, illetve bizonyított tény, hogy a nők a dzsilbáábjukkal is takarták az arcukat idegen férfiak előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!