Emberi szemmel láthatóan fog visszatérni Krisztus?
Jn 14,19: "Rövid idő, s a világ nem lát többé, ti azonban láttok, mert én élek, és ti is élni fogtok majd."
A "nem lát többé" kifejezés nem azt jelenti, hogy abszolút értelemben "soha többé", hanem, hogy az utolsó ítéletig, Krisztus dicsőséges visszajöveteléig.
"az igazság az, hogy én az Atyához megyek, és többé nem láttok engem" (Jn 16,10)
"Meglátjátok, elhagyatott lesz házatok. Mondom nektek, nem láttok többé, míg el nem jön az idő, amikor ezt mondjátok: Áldott, aki az Úr nevében jön!" (Lk 13,35)
Látható, hogy az apostolok sem látják többé, s a hitetlenek is meglátják egyszer. Tehát a "többé" nem abszolút értelemben "soha többé".
1Tim 6,16: "aki egyedül halhatatlan, aki megközelíthetetlen fényességben lakik, akit senki nem látott, s nem is láthat; övé a dicsőség és az örök hatalom! Ámen."
Nem értem, hogy ez mit bizonyít?
Szóval ismét csak egy Tanú álkérdése, hogy a szervezet tévtanításait népszerűsítse.
De legalább szólnál, hogy Tanú vagy, mert akkor rögtön tudnánk, hogy neked felesleges válaszolni.
Dante.
A kérdéseid közönséges álkérdések, hiszen te nem azért kérdezel, mert nem tudsz valamit, hanem hittérítési szándékkal teszed fel a kérdéseidet úgy, hogy a válaszolók véleménye nem is érdekel. Neked már előre kialakult véleményed van, amit egy 19. században alapult, ariánus nézeteket valló Őrtorony nevű vallási szervezet vezetői tanítottak neked. Ez pedig nem korrekt a válaszolókkal szemben, hiszen nem mindenki akarja olyanra vesztegetni az idejét, aki ennyire elfogult a vallásával szemben. Remélem, így már érted, mi a helyzet. Nem vagy fair. Erről ennyit.
Dante.
Dante.Mivel látom,hogy továbra is az off számit es nem az a tehendő amit a kèrdès tartalmaz,igy szüksègesnek látom a továbbiakban megszakitani a reagálásaidra valo reagálást.
Mert ugy látom nincs benned Isten iránti buzgalom,de van egy buzgalom nèlküli kritika ami hianyolja az Isten ès a szava iránti szeretetet.
Nem kèrek töled sem vitát sem választ,legfőkèppen kioktatást.
Ezèrt szeretnèk vègleg elköszönni töled.
Minden jot!
Nem értem ez a Dánte nevü felhasználó szeretné irányítani az oldal müködését.
Milyen joggal?
2:ős:Miét kötődsz,ez jellemző a vallásodra?
Nem dicséretes,inkább szégyen:rád és a vallásodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!