Mondhatok érted egy imát?
Figyelt kérdés
Vallás és felekezet mentesen,pusztán jóakarásból.
Ha van beteg családtagod és ő is beleegyezik akkor neki is szívesen. Áldás! <3
#ima #jószándékból
2016. máj. 16. 20:14
1/12 anonim válasza:
Értem mondhatsz nyugodtan!:) Szombaton megyünk a párommal Skóciába új életet kezdeni. Szóval rám fér az ima,hogy minden rendben menjen és a repülô is épségben odaérjen!:) én is ezért imádkozok mindennap!
2/12 anonim válasza:
Ha értem is mondasz, megköszönöm... :) Utolsó vizsgámon kell túllennem külföldön, aztán remélhetőleg végre repülhetek haza :)
4/12 anonim válasza:
Ha értem is mondanál egyet, nagyon hálás lennék. :) Szeretném végre megtalálni az utam, de eddig még nem jártam sikerrel.
5/12 anonim válasza:
Vallás és felekezet mentesen ? Imádkozni ateistaként is lehet ?
6/12 anonim válasza:
Akkor ez egy jókívánság lenne!
Köszi szépen! :)
7/12 anonim válasza:
Igen :) Szeretném ha végre ott lennék, ahol Isten látni akar, amilyen utat szánt nekem. Köszönöm :)
8/12 anonim válasza:
Hát itt már nagyon meleg van, ezért megköszönném <3
9/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szivesen! :)
2016. máj. 19. 16:27
10/12 anonim válasza:
Lehet még kérni?
Elvesztettem önmagam,és a célomat,az utamat,szeretném végre tudni mi végre vagyok itt,és szükségem lenne egy lelki társra,és szeretném megérteni a legfájóbb eseményeim okát
Koszonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!