Mi a véleményetek Emmerich Katalinról illetve Neumann Terézről?
Ez igaz, de a két személy története nem ennyire egyszerű. Például Emmerich Katalin leírta az Efezusban lévő házat kívül-belülről, ahol Mária és János lakott. Csak halála után 70 évvel fedezték fel a romokat.
Neumann Teréz meg Jézus korabeli arámi nyelven beszélt.
Szerintem lehetséges.
Az agyunknak a nagyobb százaléka nincs kihasználva a kutatások szerint. Egyszer majd megfejtik hogyan működik ez a dolog befolyásoló szerek nélkül is!
Emmerich Anna Katalin elbeszéléseit olvastam (sajnos csak öt van meg a hat kötet közül). Életem legérdekesebb olvasmánya, minden szavát hitelesnek tartom. (Bizonyos részeket persze a képszerűségük, vagy a távoli - pl. özönvíz előtti - kor maitól való nagy különbözősége miatt nehéz elképzelni.)
A Mária efezusi házának megtalálása számomra is megdöbbentő volt, és rengeteg ehhez hasonló dolgot leír, melyek a bibliai régészet számára igazi kincstárak lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!