OE-NIK Tapasztalatok!?
0. zh matekból van csak, gimis anyagból (nevezetes azonosságok, trigonometria, erről majd kapsz értesítést levélben, meg minta feladatokat).
Matek tudás nem árt, de ha mondjuk 4-essel jössz és bejársz órákra, gyakorolsz rendesen, meg lehet csinálni a tárgyakat.
Fizika elég easy, utána a villamosságtan szívatósabb, de azt is jól tanítják amúgy.
Matekból függvények, fv transzformáció, trigonometrikus egyenletek, vektorok, egyenletrendszer témaköröket erősen ajánlott tudni.
Programozásból c# 4 félévig és 1 félévig Java, ezen felül csak szakiránytól/szabadon válaszható tárgytól függően fogsz programozást tanulni.
Lesz még matlab meg sql, vhdl nyelv (digitális technika, digit rendszerek tárgyakon).
Első félév órái pl:
Analízis 1: 3ea+2gyak
Bevezetés a számításelméletbe (vektoros, mátrixos tárgy): 3előadás+2 gyak
Prog1: 3ea+3gyak
Fizika: 2ea+1gyak
Közgáz: 3ea+1gyak
Informatikai rendszerek alapjai: talán 2ea+1gyak
Szívatós tárgy eddig pl a digitális technika volt, 80% bukási aránnyal, de most új tanárok vannak, én élvezem az órákat, kíváncsi leszek a zh-kra, vizsgákra (jövőhéttől indul).
Összességében jó suli, nagy szívással, de azért én ajánlom, szeretek ide járni. Ha az infót nem szeretném, utálnám az életem amúgy. Közösség is nagyon jó, kolis életről nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!