Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért ennyire aktívak ezen az...

Miért ennyire aktívak ezen az oldalon a Jehova Tanúi?

Figyelt kérdés
Igaz sok(rengeteg) kérdés van ami hozzájuk szól, de miért vannak itt ennyire aktívak? Ezért is "pontot" vagy mit kapnak?

2016. máj. 13. 21:06
1 2
 11/15 Tantételbeli ***** válasza:
0%

"ki vagy te, hogy megítéld az egyházakat, és más emberek hitét? Undorító amilyen stílusban embertársaiddal beszélsz és nem te vagy az első tanú itt az oldalt aki nem tudja az indulatait fékezni."

Ugyan dehogy,fiam. Nyugodj le, és láss!

Én senkit se bántottam fiaid közül!

Aki itt indulattal teljes, az éppen te,nem lÁTOD?

Mi a béke fiai vagyunk, az a legszentebb cél!

2016. máj. 14. 13:39
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"Ugyan dehogy,fiam. Nyugodj le, és láss!

Én senkit se bántottam fiaid közül!

Aki itt indulattal teljes, az éppen te,nem lÁTOD?

Mi a béke fiai vagyunk, az a legszentebb cél!"

Azt látom, hogy abban a stádiumába kerültél az elmebajnak, amin már csakis szakember képes segíteni. És én veled most ezzel le is zárom a beszélgetést, mert nem vagy beszámítható állapotba :)

2016. máj. 14. 14:08
 13/15 anonim ***** válasza:

Ugyan, 56%-os, nem látod, hogy Tantételbeli egy troll?

Az Őrtorony sem szereti a másokat megtévesztő trollokat, ugye, kedves Tantételbeli? Inkább menj a királyságterembe hallgatni az agymosást!

2016. máj. 14. 16:14
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"Nem is kell, hogy legyen, mert a mi gondolataink Isten gondolatai, erre még nem gondoltál?"

Nem lehet Isten gondolata, mert az őrtorony, aminek a válaszait másoljátok be saját gondolat helyett (bár az látványosan rohadt, ahogy elnézem az utolsó két hozzászólásodat) nem ihletett, tehát csak egyéni látást mond. És ezt ti hangoztatjátok, hogy szokott tévednek, mivel nem hallják Isten hangját és csakis a saját elgondolásuk az, ami le van írva, mert ismétlem: nem ihletett.

2016. máj. 14. 20:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Embertársaink iránti szeretetből. :)
2016. máj. 31. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!