Vannak itt, akik szoktak részt venni Dr. Beer Miklós püspök szentmiséjén?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szoktam interneten szentmisét nézni laikus, külső szemlélőként, de hihetetlenül megnyugtatónak és békességgel átitatottnak érzem a beszédeit, rengeteg szeretet és jó akarás árad belőle, sokszor elgondolkozok azon, amikor a Katolikus Egyházat sok újonnan alapult gyülekezetek a Sátán egyházának tartják, szerintem ez nem igaz, rendkívül meghatónak tartom Milkós atya beszédeit, igaznak vélem.2016. máj. 9. 01:10
1/2 anonim válasza:
Ha nem is keresem az alkalmakat, néha belefutok az atya miséibe, mikor Gödöllőn misézik valami oknál fogva. Hiszen a Váci Egyházmegye püspöke. Engem például ő bérmált és ő tartotta a miét is akkor. Nagyon jó fej, mindig belecsempész egy kis humort is a beszédeibe. Pedig nem is tudják sokan, hogy milyen beteg és milyen fájdalmai vannak.
2/2 anonim válasza:
Engem is ő bérmált. Katolikus vagyok.
Én is sátáninak gondolom ezt az egyházat, mivel belemagyarázzák a keresztény vallásba a zsidót.
Hogyan várjuk el a Magyarok Istenétől, hogy segítsen rajtunk, ha a népirtó Ószövetségi Jáhvét imádjuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!