Hogy lehetek püspök?
Figyelt kérdés
2016. márc. 26. 22:42
2/11 anonim válasza:
Attól függ melyik felekezetnél. Katolikusoknál és ortodoxoknál úgy lehetsz püspök, ha püspökké szentelnek, protestánsoknál meg úgy, ha megválasztanak püspöknek. De mindkét esetben szigorú feltételeknek kell megfelelni.
3/11 anonim válasza:
Ha lemondasz a bíborosi rangról, akkor szerintem simán.
4/11 A kérdező kommentje:
Azt olvastam Jézus jelöli meg az apostolok utódat, akik nem feltétlenül a rend tagjai. A katolikusokra gondolok
2016. márc. 27. 09:30
5/11 anonim válasza:
Még ha így is lenne. Ahhoz, hogy Jézus püspökké jelöljön, nem elegendő az a csekély körülmény, hogy nem vagy a rend tagja. Vagyunk így pár milliárdan. Mit tudsz azon kívül felmutatni, hogy nem vagy a rend tagja?
6/11 A kérdező kommentje:
5#5 végre egy ljó komment. Kiskoromba megkeszteltek 2 év lenne a bérmálkozásom. Kötésektől és folytástól mentes ember vagyok. Megszabadult. Egyedül egyhházak nélkü és megkapam a jelet 12 ami szerintem az apostolora utal. Ön szerint ez elég? Elvileg a katolikus rendnek fel kellene ismernie?
2016. márc. 27. 10:25
7/11 A kérdező kommentje:
Kb a katolikus vezetőknek és nekem hasonlóan nagy a hitünk. Kérdés megjelenik e a szent lélek. Számomra ez a vallás igazságszolgáltatása lenne, ha nem lesz semmi, akkor majd egy megszabadult operáttor leszek.....
2016. márc. 27. 10:32
8/11 anonim válasza:
Vagy egy bizonyos intézet lakója...
9/11 anonim válasza:
#6, ha úgy van, ahogy írod, elégnek kellene lennie.
Veled ellentétben azonban a katolikus rend nem megszabadult. Ezért nem fog felismerni.
10/11 A kérdező kommentje:
Egy bizonyos intézet lakója... Gondolom szekptikus kijelentés de mit lehet várni olyan emberektől, kiknek az egoizmus irányítjaa az élet. Ha sírni akarsz csak nézz magadba Julianna.
2016. márc. 27. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!