Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Sátánista élet mien?

Sátánista élet mien?

Figyelt kérdés
Érdeklődnék a sátánista dolgokról mert szimpatikusak, csak az a baj hogy én nekem radikális nézeteim vannak pl rasszizmus stb. és távol állnak tőlem a vallások habár biztos van valami mert durva élményeim voltak réggeben. :D

2016. máj. 1. 15:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
30%
Hat hallod.. ha neked szimpatikusak a satanista dolgok akk az mar regen rossz..
2016. máj. 1. 15:15
 2/19 anonim ***** válasza:
67%

Egy igazi sátánista nem használja a "mien" kifejezést.

Ők tudnak írni(értelmesen fogalmazni is) és olvasni.

El kell hogy keserítselek, ahhoz hogy az Ő útjukra lépj még fejlődnöd kell..nem kicsit sokat

2016. máj. 1. 15:23
 3/19 Alain Delon ***** válasza:

Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok témában?

Távol állnak a vallások. A sátánizmus nem pont vallás?

2016. máj. 1. 15:23
 4/19 A kérdező kommentje:
Nem akarok az lenni :D csak kiváncsi vagyok....
2016. máj. 1. 15:26
 5/19 anonim ***** válasza:
41%

Biztosan olvastál már olyan cikkeket vagy láttál a tv-ben olyat, amikor valamilyen szekta tagjai a haláláig megkínoztak valakit ( szerintük csupán csak áldozatot mutattak be ), esetleg sütöttek, ettek is belőlük, stb.

A te dolgod, ha ezek számodra szimpatikusak, csak arra kérlek, hogy ne gyere a megyémbe! köszönöm!

Majd gondolj bele, ha elmúltak ezek a fellángolásaid, hogy a huszonéves lányodat, akit az életednél is jobban szeretsz, valami hasonféle fickó viszi el egy hegyi buliba, aztán lehet, hogy sose látod viszont!

ÁÁÁÁÁ!

Szerintem, ha egy kicsit is ember vagy, akkor rájössz, hogy tévúton jársz!

2016. máj. 1. 15:27
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
Mien? Hát oan.
2016. máj. 1. 15:28
 7/19 anonim ***** válasza:
2016. máj. 1. 15:29
 8/19 A kérdező kommentje:
Néztem egy kétt oldalt és az is ott volt hogy nincs áldozat asszem de kételkedem mert vannak hírek mi szerint sátánisták támatak meg egy emberkét, és végén meg már bolond let vagy mi.
2016. máj. 1. 15:54
 9/19 anonim ***** válasza:
54%

Nem sátánistákkal van baj, hanem a radikálisokkal. (szerintem a rasszistákkal is, mert faji alapon hoznak meg döntéseket, amik irracionálisak).

Egy sátánistának vagy valamely világképe, ami sokszor nem a cafatozásról és szétmarcangolásról szól.

Vallásban is mindig a radikálisokkal van a baj. Mert ők nem racionálisak, hanem bigottak (csak azt hiszik magukról, hogy erősek vagy konzervatívak. Pedig csőlátású beteg emberek).

2016. máj. 1. 16:00
 10/19 anonim ***** válasza:

Ezt az oldalt találtad?

[link]

2016. máj. 1. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!