Hogyan "folytassam tovább" a vallásgyakorlást?
Figyelt kérdés
Egy barátommal hónapokig tárgyaltunk a vallásról, de sokáig tartottam magam ahhoz, hogy nem szeretnék mélyebben belegondolni Isten létezésébe. Sokszor már úgy éreztem szinte hiszek, de neki ezt soha nem említettem, csak hagytam kiforrni magamban ezt a dolgot. Mostanra már teljesen kiforrt, de ezzel a baráttal már nem tudok beszélni, és fogalmam sincs mit kéne tennem. Hagyjam magamban formálódni, vagy elmenjek templomba? Milyen templomba mehetne mégis pogány ember?2016. ápr. 29. 16:26
11/12 anonim válasza:
9. bizonyítsd be hogy nincs 1 milliárd forintom!
12/12 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Javaslom,hogy ne vallásfelekezetet keress,hanem Krisztust követő közösséget(eklézsiát).
Ezek a közösségek-elvileg- bármely vallásközösségben megtalálhatók.Jellemzőjük,hogy jószándékukban nincs erőszakosság,ami ördögi tulajdonság.Különös ismertetőjelük,hogy nem csak szavakban szeretik egymást,hanem elsősorban tettekben.
Az igazi keresztény közösségek kíváncsiak egymásra,s ezért nem szeretnek hazamenni,hisz összejöveteleiken olyanokkal találkoznak,akiknek élete,boldogulása érdekli őket.Beszélgetéseik rendszerint csak akkor szólnak a jelen nem lévőkről,ha őszinte segítőszándékukat fejezik ki irántuk.(Nem rosszindulatú pletykákért.)
A kereséshez sok sikert,és boldog felfedezést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!