Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Színész szeretnék lenni. Hogy...

Színész szeretnék lenni. Hogy folytassam?

Figyelt kérdés
Régóta szeretnék színészettel foglalkozni. Eddig sokan lebeszéltek, de màr csak ebben làtom örömömet. 3 évig jàrtam dràmakörre,de mivel rajtam kìvül ezt senki se vette komolyan így otthagytam. Jelenleg kereskedelmi iskolàba jàrok, tervezem, hogy jövőre àtmegyek egy gimnàziumba dràma szakra. Hogyan tudnàm folytatni? Szìnművészetire milyen követelmények vannak? 15 L

2014. dec. 27. 16:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Az első(k), és legfontosabb(ak): Van tehetséged? Vagy "haverjaid", akik ilyen körökben mozognak?

Mert ha az első hiányzik, de a második megvan, akkor még talán, ha az első van meg, és a második nincs, akkor szinte nulla az esélyed. De ha egyik se, akkor aztán végleg semmi.

2014. dec. 27. 17:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Magamat nem dícsérném, de mondhatom hogy van :D a màsodik is megvan/meglesz ugyanis most a színhàzba fogok ledolgozni az 50 óra közmunkàt ami most ugye kell az érettségihez. Nem feltétlen a legnagyobbak között akarok majd főszerepet jàtszani. Egy vidéki kis szìnhàz mellékszereplőjeként is meglennék
2014. dec. 27. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!