Ha színész szeretnék lenni mi kéne csinálnom? 14
Figyelt kérdés
Nem szeretnék kifejezetten művészetes suliba menni mert igazából nemtudom jó lennék-e színésznek, ugyhogy ha nem az akkor orvosi pálya. De hogyan tudnék bekerülni (majd egyszer meg lehetőleg gyerekként) egy filmbe, reklámfilmbe(színházi színészet kizárt) akár csak egy mellékszereplőnek.? Koszi elore :))
Amugy nemtudom jo helyre irtam-e :/
2014. okt. 31. 16:07
1/3 anonim válasza:
Én 15 éves vagyok, már játszottam szerepet a Veszprémi Petőfi Színházban, jelenleg is játszom ott. Egyszer ha bekerülsz, akkor onnantól már hívnak. De ha elsőre nem kerülsz be, ne is próbálkozz, akkor következőre se megy. A színművészetet nem lehet tanulni, az egyetemen is csak építenek a meglévő tehetségedre.
2/3 anonim válasza:
Szerintem magolj be egy halom verset, és próbáld meg nem csak "elmondani"! Azután jöhetne kis szerepek!
Tanulj meg pár monológot!
És ha nem túl jónak bizonyul a memóriád, akkor sajnos nincs sok esélyed!
De lehet hogy nagyon jó vagy!
3/3 anonim válasza:
Nem a szoveg megjegyzese a kihivas. Papir nelkul nem is lehet elhelyezkedni. Szinesz vagyok mĂĄr egy ideje. Egyetemet vegeztem. Nagyon kevesen jutnak be. (3-4000 emberbol 15-20) A tehetseg a lenyeg es az enek. Enekhang, ritmuserzek. Akkor is ha sima szinmuvesz szakra mesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!