Ma, kik ezek: "kiválasztottalak titeket a világból"?
ennek tükrében:
„Az én királyságom nem része e világnak” (János 18:36).
„Ha része volnátok a világnak, a világ kedvelné azt, ami az övé. Mivel pedig nem vagytok része a világnak, hanem kiválasztottalak titeket a világból, azért gyűlöl titeket a világ” (János 15:19).
Szia!
Azok a keresztények,akik betöltik a kereszténnyé válás 3 alaplépését,ahogyan Péter mondta:"Térjetek meg és keresztelkedjetek meg mindnyájan a Jézus Krisztusnak nevében a bűnöknek bocsánatjára; és veszitek a Szent Lélek ajándékát." Csel 2:38
Zitus!
Ha jól tudom,akkor te tanú vagy és elvileg megtaláltad a helyes utat.Vagy tán elbizonytalanodtál? :)
A kérdésed költői volt szerintem.
Roland
Sokszor fanatizmussal vádolnak minket tanúkat. Pedig mint látod, nem vagyok az. Csak ahhoz ragaszkodom, amiről meggyőződtem. De szeretnék ahhoz a néphez, csoporthoz tartozni, akiket ma Krisztus helyesel.
Gondolom ezzel te is így vagy, gondolom elvileg te is azt gondolod, megtaláltad a helyes utat. Te bizonytalan vagy?
Nem költői a kérdésem, mert mindkettőnk éltete attól függ, ott vagyunk -e azok között akikről Krisztus azt mondta "kiválasztottalak titeket a világból"
Te nem így gondolod?
Köszönöm az írásodat:-)
4# Így van. :)
Zitus!
Én nem vagyok bizonytalan.Semmi és senki nem tud megingatni a hitemben és abban,hogy a helyes úton vagyok.Szilárd meggyőződés van a szívemben,ahogyan írva van:"Aki hisz az Isten Fiában, bizonyságtétele van önmagában." 1.Ján 5:10a
Kedves Ozmium42
"Mindenkit helyesel Jézus, akiket gyűlöl a világ?" - igy nem lehet általánosítani. Hiszen a magukat robbantgatókat is gyűlöli a világ nagy része, de attól még nem helyesli őket Krisztus, hiszen emberölők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!