Lehetséges, hogy Jézus egy másik bolygóról, világból érkezett és az egyiptomi, görög istenek is?
# 4
Tudod a hittanórán nem a te világnézetedet tanítják, hanem az egyházét.
Majd ha alapítasz magadnak egy vallást, akkor te is taníthatod a saját hittanfoglalkozásodon a saját világnézetedet.
Igen, Krisztus nem e világból való volt, ahogyan az országa sem e világból való.
Ján. 8,23
És monda nékik: Ti innét alól valók vagytok, én onnét felül való vagyok; ti e világból valók vagytok, én nem vagyok e világból való.
Ján. 18,36
Felele Jézus: Az én országom nem e világból való. Ha e világból való volna az én országom, az én szolgáim vitézkednének, hogy át ne adassam a zsidóknak. Ámde az én országom nem innen való.
Igen, Krisztus tehát földönkívüli volt, méghozzá az emberiségnél jóval fejlettebb lény. Fejlettebb tudásban, érzésvilágban és erkölcsileg is.
Hozzáteszem technológiailag is sokkal fejlettebb, ezt megérted, ha alaposan tanulmányozod a Bibliát, csodálatos dolgokat tett amire a mi emberi technológiánk nyilvánvalóan nem képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!