Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehovatanui miért nem követik...

Jehovatanui miért nem követik Jézus parancsát? Jn 10,16

Figyelt kérdés

Legyetek tehát okosak, mint a kígyók, és szelidek, mint a galambok! Jn 10,16

Olyan szelidek mint a kigyó, és annyi eszük van mint egy galambnak.

2010. ápr. 6. 15:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
53%
szervusz kedves testvérem. szeretném felhívni a figyelmedet, hogy nem sikerült pontosan megadni az írásszöveg helyét, az helyesen a máté 10:16 ban található. egy galambeszű tanú
2010. ápr. 6. 15:38
 2/19 A kérdező kommentje:
Valóban Mt 10,16
2010. ápr. 6. 15:49
 3/19 anonim ***** válasza:
36%
burukk, burukk.
2010. ápr. 6. 15:53
 4/19 anonim ***** válasza:
49%

Tévedni emberi dolog (de isteni érzés!).

De a Kérdező legalább belátta, hogy elírta a forrást, és el is ismerte.

Ugyanakkor ez nem változtat az igazán, ahogyan jellemezte a JT-t. :)

Kíváncsi vagyok én is mások véleményére. :)

2010. ápr. 6. 15:56
 5/19 anonim ***** válasza:
22%
"Emmá hülyeség'"
2010. ápr. 6. 15:58
 6/19 anonim ***** válasza:
40%
kedves testvéreim. az újfordítású bibliámban a következőképpen adja vissza a hű és bölcs szolga a máté 10:16-ot: "legyetek tehát óvatosak, mint a kígyók, de ártatlanok, mint a galambok" a válasz tehát egyértelmű: mert eltér a két fordítás ezen része. szerintem a kígyóra jobban illik az óvatos jelző, mint az okos jelző, a galambra mindkettő elmegy.
2010. ápr. 6. 16:01
 7/19 anonim ***** válasza:
41%
kedves testvéreim. további irásszövegeket szeretnék a figyelmetekbe ajánlani: 1korintusz 4:1-14 ig. itt pál elmondja, mit gondoltak akkoriban Jézus követőiről: azt írja, hogy a világ látványossága voltak, bolondnak nézték őket, erőtlennek, gyalázatosnak titulálták, szidalmazták, a világ szemetjévé lettek, söpredéknek tekintették őket, szektának titulálták őket. mindezt pálra, és Jézus apostolaira mondták. kedves testvérek, minden jót kívánok nektek, az igaz Isten áldását. egy galambeszű tanú.
2010. ápr. 6. 16:08
 8/19 anonim ***** válasza:
55%

inkább a kérdésre válaszolnál

de nektek csak a terelés megy

2010. ápr. 6. 16:45
 9/19 anonim ***** válasza:
47%
kedves testvéreim. bizony, válaszoltam a kérdésre is. az első, és az utolsó betű között megtalálhatod.
2010. ápr. 6. 17:03
 10/19 anonim ***** válasza:
61%
16:51: Kicsit melléfogtál, drága barátom, ugyanis nem vagyok Jehova Tanúja. De keresztényként kiállok mindenki mellett, akit igazságtalanul rágalmaznak.
2010. ápr. 6. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!