Jehovatanui miért nem követik Jézus parancsát? Jn 10,16
Figyelt kérdés
Legyetek tehát okosak, mint a kígyók, és szelidek, mint a galambok! Jn 10,16
Olyan szelidek mint a kigyó, és annyi eszük van mint egy galambnak.
2010. ápr. 6. 15:28
1/19 anonim válasza:
szervusz kedves testvérem. szeretném felhívni a figyelmedet, hogy nem sikerült pontosan megadni az írásszöveg helyét, az helyesen a máté 10:16 ban található. egy galambeszű tanú
2/19 A kérdező kommentje:
Valóban Mt 10,16
2010. ápr. 6. 15:49
4/19 anonim válasza:
Tévedni emberi dolog (de isteni érzés!).
De a Kérdező legalább belátta, hogy elírta a forrást, és el is ismerte.
Ugyanakkor ez nem változtat az igazán, ahogyan jellemezte a JT-t. :)
Kíváncsi vagyok én is mások véleményére. :)
6/19 anonim válasza:
kedves testvéreim. az újfordítású bibliámban a következőképpen adja vissza a hű és bölcs szolga a máté 10:16-ot: "legyetek tehát óvatosak, mint a kígyók, de ártatlanok, mint a galambok" a válasz tehát egyértelmű: mert eltér a két fordítás ezen része. szerintem a kígyóra jobban illik az óvatos jelző, mint az okos jelző, a galambra mindkettő elmegy.
7/19 anonim válasza:
kedves testvéreim. további irásszövegeket szeretnék a figyelmetekbe ajánlani: 1korintusz 4:1-14 ig. itt pál elmondja, mit gondoltak akkoriban Jézus követőiről: azt írja, hogy a világ látványossága voltak, bolondnak nézték őket, erőtlennek, gyalázatosnak titulálták, szidalmazták, a világ szemetjévé lettek, söpredéknek tekintették őket, szektának titulálták őket. mindezt pálra, és Jézus apostolaira mondták. kedves testvérek, minden jót kívánok nektek, az igaz Isten áldását. egy galambeszű tanú.
8/19 anonim válasza:
inkább a kérdésre válaszolnál
de nektek csak a terelés megy
9/19 anonim válasza:
kedves testvéreim. bizony, válaszoltam a kérdésre is. az első, és az utolsó betű között megtalálhatod.
10/19 anonim válasza:
16:51: Kicsit melléfogtál, drága barátom, ugyanis nem vagyok Jehova Tanúja. De keresztényként kiállok mindenki mellett, akit igazságtalanul rágalmaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!