Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vajon ha szavazok egy pártra,...

Vajon ha szavazok egy pártra, tényleg állást foglalok, és "részestársa leszek a bűneinek"?

Figyelt kérdés
azaz, akit követek, azt támogatom, ha az akit követek, csaló, hazug, tolvaj, (miként a pártok) akkor én egy csaló hazug tolvajt támogattam, és én magam is azzá váltam? nézd meg szerbiát. akit követtek, mára háborús bűnös, aki követte, az is elítélhető.
2010. ápr. 6. 09:50
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
ne azt féljünk, aki képes megölni a testet, hanem azt, aki képes feltámasztani a testet. egyetértek, bár én elkövettem egy-két dolgot.
2010. ápr. 6. 11:58
 22/40 A kérdező kommentje:
földi törvénytelenséget még nem követtél el? ez szinte hihetetlen. nem mentél át még az úttesten sem, ahol nincs zebra? nem halytottál 30-as táblánál 31-el? stb
2010. ápr. 6. 11:59
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha az úrnak van humora és figyel, ezen a "halytottál"-on sz@rrá röhögte magát (velem együtt) :D
2010. ápr. 6. 12:27
 24/40 anonim ***** válasza:
12:27 - Hidd el, van humora... :-D
2010. ápr. 6. 12:29
 25/40 A kérdező kommentje:
"te, aki ítélsz, ugyanazokat gyakorlod"
2010. ápr. 6. 12:32
 26/40 anonim ***** válasza:
Én, aki ittélek, simán.
2010. ápr. 6. 12:41
 27/40 anonim ***** válasza:

Ahol NINCS zebra és át akarsz kelni, ott átmehetsz az úttesten. A Tanúk ilyenkor mit tesznek, várják Jézust, hátha átrepíti őket? (a kresz azt tiltja, ha VAN zebra és akkor kelsz át az úttesten)

Nem követem a pártot, amelyre szavazok, mert a szavazásomtól NEM leszek párttag. Amit meg az a párt mond TE is követed, hiszen magyar állampolgárként rád is vonatkoznak a megválasztott képviselők által hozott szabályok, törvények. Ugyanúgy, mint bárki más.

És azzal, hogy nem szavazol TE pont úgy leadod a voksod. Nem várom el, hogy megértsd, mert ez bonyolult neked. Vigyázz, nehogy megerőltesd magad, de azért ez így van.

Mondjuk azért kiváncsi lennék, mi lenne ha szektavezetőtök akarna indulni a választásokon, milyen gyorsan váltanátok ideológiát?

2010. ápr. 6. 13:00
 28/40 anonim ***** válasza:

1. Én is sz@rrá röhögtem magam

2. Az úttesten átmenni nem a zebrán és társai nem törvénysértések, mert ez nem törvény, hanem szabálysértés mert szabály (KRESZ).

3.Istennek kell inkább engedelmeskedni semmint embereknek

Akkor ez azt jelenti, hogy nem kell betartanod a törvényeket, mert azokat emberek alkották?

2010. ápr. 6. 13:03
 29/40 A kérdező kommentje:
pontosítok: ha nincs zebra 200 méteren belűl, akkor mehetsz át az úttesten. valószínű, fiatalok is olvassák ezeket az oldalakat! ne mond azt, hogy ahol nincs zebra, ott átmehetsz, mert ez felelőtlen állítás. nem vagyok szektatag, de ha szektatag lennék, és a szekta vezetője indulna a választáson nem tudom, mit csinálnék.
2010. ápr. 6. 13:05
 30/40 anonim ***** válasza:
13:00 - Megrendeznék a világvégét... :-D
2010. ápr. 6. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!