Hallottátok már hogy az egyiptomiak is magyarok voltak?
Badiny Jós Ferencnek a tihanyi apátság alapítólevelét, pár zsidó tudós(Krimmel professzor tanítványai) ismerte el sumernak.
Azokat a piramisokat is valójában magyarok építették.
Bár István később megbánta a tettét, de visszavonni már nem tudta a dolgokat.
A katolikos papok elhitették Istvánnal, hogy a magyarok barbár pogány nép és csak akkor tud megmaradni az ország, ha erőszakkal áttéríti őket a zsidó vallással kevert keresztény hitre.
kérdező: én kérdeztem hogy a zsidók hogyan "rombolták le" a magyarokat
mondtad, hogy a zsidók a katolizálással tudták a magyarokat megrontani, és előtte? Géza előtt már rég nem voltunk sem egyipromban sem a holdon stb
A kérdező egy zseni. Tudjátok milyen nehéz ilyen fokú ökörségeket kitalálni? Próbáljátok ki, meglátjátok, embertelenül nehéz. Csupa egyszerű, kisszerű ökörség sikeredik először. Nagy gyakorlás kell ide lejutni.
Én azért lemondok róla.
"Jézus meg néger"
Ne túlozzunk, ma már lehet tudni, hogy Jézus raptor volt, találtak róla korabeli ábrázolásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!