Hallottátok már hogy az egyiptomiak is magyarok voltak?
Badiny Jós Ferencnek a tihanyi apátság alapítólevelét, pár zsidó tudós(Krimmel professzor tanítványai) ismerte el sumernak.
Azokat a piramisokat is valójában magyarok építették.
bizony, sőt a Kínai Nagyfalat is meg az Eiffel-tornyot is állítólag (mindkettőt egy Tóth János nevű építész tervezte).
istenem ... honnan szeded ezt a hülyeséget? Viktor vagy a Jobbik mondta?
Hát persze, azért is állnak ilyen jól a magyarok, világ elsők vagyunk mindenben !
Piramisok ? Egy 10 emeletes panel megépítése is fejtörést okoz még 2016-ban is xD .
Nem vagyok magyarellenes,de amit egyesek a magyarságról összehablatyolnak itt,az maga a röhej.Fantáziaszülemény az egész!
LOL :)
Amúgy én azt nem értem ,hogy mi ez a kelet meg nyugatrómai birodalom, az bizonyítottan kelet és nyugat magyar birodalom volt
persze azért minket sem kell ám fényezni, voltak itt csúnya dolgok, pl ugye a polgárháborúban amikor a görög-magyarok harcoltak a trójai magyarokkal
Ha a magyarok ilyen múlttal rendelkeznek,akkor miért tart ott a magyarság ahol kedves Kérdező?
Ki a hibás ezért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!