Mit szóltok ehhez a Vidám Vasárnap videóhoz? Www. Youtube.com/user/faithchurchbudapest#p/u/1/i5dSIL358NM
Csúcs szuper!!!! Többször is megnéztük!!!
Látszik rajtuk, hogy elfogadták Jézust megváltójuknak, tele vannak örömmel és hálával!
Legközelebb én is elmegyek táncolni, hisz az én szívem is az Úré!!
Miért van az, hogy, ha sok ember együtt van, jól érzi magát és nincs pusztító, ordas eszme mögöttük, akkor már egyből rossz az egész ?
Tessék örülni annak, hogy ennyi ember és főként ennyi fiatal örült ebben a depressziós országban !
Tessék örülni annak, hogy ennyi ember valami megfellebbezhetetlen jót közvetített, nem politizált, nem acsarkodott, hanem örült annak, hogy feltámadott az Úr Jézus !
Emberek ! Ez örömhír !
Mindenkinek szíve joga pontozni, vagy nem pontozni. Szólásszabadság van (még), miért nem lehet elfogadni, hogy ez egy pontozós oldal?
Még egyszer: NAGYON JÓ ÉS MEGHATÓ A TÁNC! HA LESZ LEGKÖZELEBB,AKKOR ÉN IS ELMEGYEK ROPNI! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!