Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit szóltok ehhez a Vidám...

Mit szóltok ehhez a Vidám Vasárnap videóhoz? Www. Youtube.com/user/faithchurchbudapest#p/u/1/i5dSIL358NM

Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 22:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
Ne linkelj kérdésbe!
2010. ápr. 6. 11:24
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
bármilyen felekezet is táncolt itt,szerintem nagyon jó.jó volt végignézni.korra,nemre és vallásra való tekintet nélkül nagyon jó.
2010. ápr. 7. 16:15
 13/17 anonim ***** válasza:
69%

Csúcs szuper!!!! Többször is megnéztük!!!

Látszik rajtuk, hogy elfogadták Jézust megváltójuknak, tele vannak örömmel és hálával!

Legközelebb én is elmegyek táncolni, hisz az én szívem is az Úré!!

2010. ápr. 7. 16:26
 14/17 anonim ***** válasza:
89%

Miért van az, hogy, ha sok ember együtt van, jól érzi magát és nincs pusztító, ordas eszme mögöttük, akkor már egyből rossz az egész ?

Tessék örülni annak, hogy ennyi ember és főként ennyi fiatal örült ebben a depressziós országban !

Tessék örülni annak, hogy ennyi ember valami megfellebbezhetetlen jót közvetített, nem politizált, nem acsarkodott, hanem örült annak, hogy feltámadott az Úr Jézus !

Emberek ! Ez örömhír !

2010. ápr. 9. 21:56
 15/17 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon tetszett, szívesen ott lettem volna.
2010. ápr. 10. 14:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Minek feltenni olyan kérdést, amire csak egyfajta választ fogadtok el. Akinek tetszett a tánc, azok mind le lettek pontozva. Persze, ez úgyis mindegy.
2010. ápr. 10. 14:42
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek szíve joga pontozni, vagy nem pontozni. Szólásszabadság van (még), miért nem lehet elfogadni, hogy ez egy pontozós oldal?

Még egyszer: NAGYON JÓ ÉS MEGHATÓ A TÁNC! HA LESZ LEGKÖZELEBB,AKKOR ÉN IS ELMEGYEK ROPNI! :-)

2010. ápr. 10. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!