Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A szeretet fénye nevű társaság...

A szeretet fénye nevű társaságról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2016. márc. 20. 22:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
És ezt ugye magyarazd el neki. Azért is kérek itt információt,hogy mivel lehet érvelni
2016. márc. 21. 11:02
 12/17 anonim ***** válasza:
33%

Szégyelljék magukat mind, akik itt szektáznak, semmit sem tudnak az Alapítványról. Én már több éve tag vagyok, elomndhatom, hogy ez csak egy egyetemes szeretetet hirdető szervezet, a célja, hogy minden ember boldog legyen és megtalálja a helyét a világban, se több, se kevesebb.

A szektázók jobb, ha átgondolják az életüket, mert már közel a végítélet, és aki nem tér meg sürgősen, azt az angyalok nem fogják felengedni az Anyahajóra, ami az új, biztonságos világba szállítja majd a híveket. De a gyalázkodók is már holnap bűnbocsánatot nyerhetnek, ha felajánlják a fizetésük felét a Szeretet Fénye Alapítvány Prófétájának, aki egyébként Jézus és Buddha reinkarnációja. Dicsőség Neki!

2016. márc. 21. 16:24
 13/17 A kérdező kommentje:
Az igen :)
2016. márc. 21. 21:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
mind a két fickójé egyszerre? vagy Jézus is Buddha reinkarnációja volt?
2016. márc. 21. 22:36
 15/17 anonim ***** válasza:

"Van egy ismerősöm aki folyton oda jár. De miért szekta szerű? Elvileg ahogy hallom tőle önismereti körök vannak. Meg valami energia féla."

Én se értem, hogy miért szekta, amikor ilyen enegrijja féle izé van náluk...

2016. márc. 22. 06:53
 16/17 A kérdező kommentje:
De mégsincs valami rendben. Nem kerek a dolog. Olvass visszább
2016. márc. 22. 07:08
 17/17 Frodeszku válasza:

Szervusztok!

Amiről szó van itt az egy csoport aki saját magáért és másokért tesz! Igen beszélnek energiáról,de ez nem más, mint Isten szeretetének ereje! Ez minden embert kísér és mindenkivel ott van! És aki megalapította, ő csak a saját tapasztalatairól beszél az előadásaiban, amit akkor élt meg mikor a klinikai halál állapotában volt 9 percig! És ő is elmondja, hogy csak a személyes tapasztalatairól beszél, nem mint egyetemes igazság tárja elénk, de az ő életét megváltoztatta! Akik pedig követik azok azért teszik mert a szívükkel igaznak érzik a szavait! És ezt hívják HIT nek :) Ki miben hisz, abban nem etikus befolyásolni! Az hogy Buddha, vagy Jézus reinkarnációja lenne ezt soha egy szóval nem állította, és kérem a kommentelőt ilyen badarságokat ne is állítson! Ha pedig valaki a fizetéséből akár egy fillért is ránk szán, borzasztó hálásak vagyunk, de a fele az erős túlzás.. És az hogy bármilyen megváltás érné.. Hátt.. a pénz senkit nem vált meg! Kedves kérdező! Köreinkben is vannak csodabogarak és önfejű emberek, de megegyezik bennünk a jó szándék és a segíteni, tenni akarás! Én el tudtam érni lelki fejlődést! Tudatosabb és minőségibb az életem! Ha legközelebb kedves ismerősöddel beszélgetsz akkor ne erőltetsd a témát,én is elbeszélgetnék vele erről h akkor üti el az autó ha az élet úgy akarja... Ne feledkezzen meg a szabad akaratról ;)

2017. okt. 31. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!