1/17 anonim válasza:
semmi pozitív, vannak báluk elvetemültebbek elismerem ,de én inkáb kerülném őket, szerintem már beleférnek a szekta kategóriába
2/17 A kérdező kommentje:
Van egy ismerősöm aki folyton oda jár. De miért szekta szerű? Elvileg ahogy hallom tőle önismereti körök vannak. Meg valami energia féla. Ezt már olvastam,hogy szekta féle de a beszélgetéseink során nem utalt arra semmi. És fizetni sem kell. Inkább olyan emberek járnak oda akik valamiféle lelki problémával küzdenek
2016. márc. 20. 22:24
3/17 anonim válasza:
egy szektára nincs kiírva hogy szekta :D mondtam is ,hogy vannak elvetemültebben, de szerintem gáz, egy MLM cég is elvileg cég, és tényleg, vagy akár a biztosítók, vagy a pénzügyi tanácsadók ,de ha dolgoztál valaha ilyen helyen, akkor érted miért mondják ezekre is, kis túlzással, hogy szekta, a szeretet fénye sem olyan mint teszem azt a scientologia vagy jehova tanúi, de azért jobb távol maradni tőlük, aki meg lelki problémákal küzd annak sokkal jobb lehetőségei vannak segítséget találni
4/17 anonim válasza:
Ilyen "vallást" te is tudsz csinálni magadnak ha akarsz, ettől kezdve pedig ők már nem is kellenek a boldogsághoz :D
5/17 anonim válasza:
Sok ember érzi magát halhatatlan, a gyilkosok meg nem hülyék.
Csak arra akarok utalni, hogy akik meghalnak vagy eltűnnek, sokszor nem jó kedvükben teszik és nem is mennének.
6/17 A kérdező kommentje:
De mi benne a rossz? Mi lesz az emberrel ha oda jár? Győzzetek meg. Értem én,hogy nem jó,de miért nem? Mindenhol csak annyit írnak,hogy nem jó. De miért nem? Nem ölnek,nem bántanak.
2016. márc. 20. 22:38
7/17 anonim válasza:
Én nem ismerem. Csak tettem egy meghegyzést.
8/17 anonim válasza:
"Értem én,hogy nem jó,de miért nem? Mindenhol csak annyit írnak,hogy nem jó. De miért nem?"
Attól függ mit akarsz. Hobbinak jó. Szabadidő eltöltésére jó. Valószínűleg barátokat is találsz ott, arra is jó. Az is elképzelhető, hogy személyiségfejlesztésre is jók az összejöveteleik.
De hitéletnek, spirituális megtapasztaláshoz nem jó. Fölvettek néhány külsőséget, hogy érdekesebbnek tűnjenek, de valójában semmi közük hozzá. Ha igazi lelki elmélyülést keresel, azt nem náluk fogod megtalálni.
9/17 A kérdező kommentje:
Csak annyira bele éli magát,hogy hihetetlen. Kicsit ugy veszem ki mikor beszélek vele,valakire rászólsz,hogy ne az úton focizz mert elüt az autó. Erre ő közbe vág,hogy ha az élet ugy akarja elüti az autó. Hát b+ :)
2016. márc. 20. 23:36
10/17 anonim válasza:
Látod itt a veszély benne, mert nincs olyan, hogy az élet úgy akarja. Mindenki tartozik személyes felelősséggel az élete és döntései felől és ők pont ezt a személyes felelősséget utasítják el. Azoknak kellemes tan, akiknek büdös a felelősségvállalás és szeretnek mindig mindent más nyakába varrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!