Jehova tanúja szeretnék lenni. Lehetnék így?
Szia.
egyáltalán nincs megtiltva, hogy ismeretet szerezz Istenről, és ha ezen elvek alatt szeretnél élni, Isten szeretettel vár.
Viszont a megkeresztelkedésedtől fogva, már nem gyakorolhatsz paráznaságot, vagy is nem élhetsz szexuális életet, csak a házastársaddal, ha erre kerül sor.
A Jehovaság = istenkáromlás
Szerinted miért tilos templomba menni?
Motoszka est? Szerinted emberhez méltó az orgiázás egy vallási gyülekezetben?
Igen tisztelt 3/3-as hozzászóló.
Nem tudom honnan vetted ezt a rágalmat, hogy "motoszka estéket" tartunk. A mi hitünk nem engedi meg a paráznaságot, sem a házasságtörést. A tiszta erkölcsöt követeli meg. Ha elmennél egy gyülekezeti programra, láthatnád, hogy komoly tanulmányozás folyik, és nem 'motoszka est'. Mielőtt rágalmazol valakiket, talán jobb lenne előbb meggyőződnöd saját magadnak az ilyen állitásokról. Üdvözlettel:Judit!
Igen,lehetsz,de miután megkeresztelkedtél,nem szabad nemi kapcsolatot létesítsél csak ha megházasodsz.
A matatóest és orgia az baromság,ilyent nem csinálnak.
Mijaza "matató est"? :D Oké, hogy nem csinálják, de mi az egyáltalán? Beül valahová egy rakás ember és végigtapogatják egymást mindenhol vagy mi? :D
Életemben nem hallottam ilyen b@romságot :D
Az egy szekta.
Óvakodj tőlük -szerintem-.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!