Van-e olyan "komoly" tudos/régész/történész/filozofus aki meghazudtolja Jézus Krisztus létezését?
A "komoly" alatt azt értem, hogy olyan valaki aki már tobb éve jártas ezen a pályán és nem olyan aki elvéágezte az egyetemet és azt hiszi magárol, hogy tudos/régész stb...
Kérem csak az irjon (ha nem gond), aki ugyszint jártas ebben a témában, és ne olyan aki pl ateista (bár semmi bajom nicns az ateistákkal) és szerinte nem létezett sem Jézus, sem Isten... Koszonom a megértést és a válaszokat!
Ja értem (utolso válaszolo), hogy sok proféta volt akik megmondták, hogyan mentésk meg az emberek magukat.
De ki volt még olyan "proféta" aki azt modnta, hogy "Én vagyok az Isten egyszulott Fia"?
Nincs
Ha nem létezett volna hogy jegyezhették volna fel a
halála után a történetét (többen is)?
Nincs. Szerintem sokan vagyunk, akik szeretnénk visszautazni az időben, hogy a saját szemükkel lássuk.
De mit mond a szentírás: "Ne mondd ezt: mi az oka, hogy a régi napok jobbak voltak ezeknél? mert nem bölcsességből származik az ilyen kérdés."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!