Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten miért teremtett talentum...

Isten miért teremtett talentum nélkülinek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, gondolom sokszor visszatérő kérdés már ez, de magamba fordulván csak elkeseredés van bennem, hogy miért vagyok olyan, amilyen, tudjátok fáradékony vagyok, lusta, nem intelligens, szerencsétlen, négy balkezes, és az égatta világon semmihez sem értek, amiből meg tudnék élni. Huszas éveimnek mostmár második felét taposom, és ha munkába is látok, akkor az biztos teljes kudarc, valahogy bármibe is kezdek mindig kudarcot vallok, baj van a szívemmel is, valahogy azt érzem, egy kudarc vagyok, akinek nincs része e világban. Napi szinten olvasom a Bibliát, és próbálom a hétköznapokban a tanácsokat átvinni, alkalmazni, de semmi sem változik, minden elromlik körülöttem. Bocsánat nem akartam senkinek sem panaszkodni, de azt éreztem, ha nem írom le, akkor szétpattan a szívem, próbálok mindig mindenhol csöndben maradni, és eltűrni mindent szó nélkül, de egy idő után elkezd fájni a szívem. Köszönöm a válaszokat is előre.
2016. márc. 8. 15:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A lustaság nem veled született dolog, hanem azon te tudsz változtatni! Kétbalkezes, szerencsétlen vagy kevésbé okos lehetsz, de a lustaságon tudsz változtatni.

Biztos van valami, ami érdekel. Próbáld meg ott továbbképezni magad.

2016. márc. 8. 21:35
 12/16 Inkviziciós detektív ***** válasza:
100%

Ne tegy semmi kart magadban! Ezt jegyezd meg es ezen gondolkodj: "Boldogok a tűrni tudók!"

Vannak erotlenek, akikrol az eroseknek kell gondoskodniuk. A peldazatban mindenki az erejehez kepest kapta a gazdatol a talentumokat. Lehet, hogy nem sokat kaptal, de egyet biztos. Azt keresd meg, amit szivesen csinalsz es Isten dicsosegere.

2016. márc. 8. 22:29
 13/16 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Ha ilyen szépen látod ezeket, akkor csendben tedd fel a kérdést, hogy miképp lehetsz azonos ezekkel a tulajdonságokkal, ha látod őket!

Ki vagy Te, a tulajdonság vagy a látó?

2016. márc. 9. 06:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Mivel magam is lusta vagyok, ezért pontosan tudom, hogy erről csak te tehetsz és bocs, hogy nem sajnálgatlak képmutatóan, hanem megmondtam, hogy ez a te hibád, miközben Istent hibáztatod! Tudom milyen a lustaság, de nekem eszembe sem jutott Istenre hárítani ezt, hanem tudom, hogy ez saját! De látom mellé még a következményt sem vállalod, a bűnödért még talán simogatást is vársz, meg megértő szavakat. Jézus hol tett ilyet, ha már szerinted a lustaságod miatti kritika nem krisztusi? Hol simizte meg azt, aki tudta, hogy bűnös, de kifogásnak mindent Istener hárított???? Olvasod a Bibliát, mutasd meg!
2016. márc. 9. 06:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, rosszul tudod, mit kell tenned. Minden válaszból a rosszat olvasod ki, pedig lehetne a jót is. Próbálkozz azzal, és akkor tényleg tudni fogod, mit kell tenned.
2016. márc. 9. 16:33
 16/16 világvége1 ***** válasza:
Teljes lutri milyennek születünk; de a lustaság nem veleszületett – az bűn.
2020. jún. 17. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!