Isten miért teremtett talentum nélkülinek?
"A Biblia nem erénynek írja a lustaságot. Ha olvasod a Bibliát, akkor ezt tudnod kéne."
Pontosan azt írtam, le, hogy mik azok a negatívumok amik az életem része, ki írta azt, hogy ezek erények?
Nem Isten teremtett ilyen embereket. Az ember saját maga alakítja az életét. Ő dönti el, hogy mihez kezd az életével. Senkinek nincs meghatározva, hogy olyan gazdag lesz, hogy ne tudja a pénze számát, vagy földönfutó lesz.
TE DÖNTESZ AZ ÉLETED FELŐL!!!
"Akkor másképp írom: lusta vagy és erről te tehetsz. Nem Isten teremtett ilyennek, hanem te magad vagy ilyen önszántadból. Ha nem teszel semmit, akkor semmi sem leszel. A saját lustaságod miatt Istent hibáztatni pedig undorító."
Köszönöm a bíztató szavakat, és hogy nagyon kedves és krisztusi lelkülettel válaszoltál nekem, eddig is küszködtem az öngyilkosság gondolatával, de most már tudom mit kell tennem.
Hát azért kicsit viccesnek tartom, hogy nagypofával írogatják, hogy te tehetsz róla meg hogy undorító dolog Istent szidni ezért, merthogy ezen már sokan és sokat gondolkodtak, és a többség a determinizmust fogadja el.
Gondolom ti is napokat töltöttetek el az álláspontotok felülvizsgálatával:)
(És nagyon érdekes, de ez ellen nem hozhatjátok fel, hogy én leszólok valakit amiért leszól valakit, mert azzal leszólnátok engem, és belesnétek a saját csapdátokba.)
Ez egy rejtvény!!! Ki találja meg a hibát a fenti gondolatmenetben???
Ezek a gondolatok maga az akadály! Dobd ki őket.
Tekints rájuk úgy, mintha nem a tieid lennének, hanem valami idegen próbálná neked beadni. Ne hidd el!
Ha ez megtörténik, elindul a változás.
Először legyen csend benned. Nyugalom.
Ha hívő vagy, akkor úgy fogalmazok, Isten a békés elmén keresztül neki tud állni áramolni, és a helyére kerül minden dolog az életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!