Van itt valaki olyan aki eljutott nirvánába?
Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 20:23
1/12 anonim válasza:
Te is ott vagy állandóan csak valamiért képtelen vagy elfogadni. Azonosultál azzal, ami igazából sosem voltál.
2/12 anonim válasza:
20:29, ha tudod, hogy ő is ott van, elárulod, honnan tudod?
És, ha azonosult azzal, ami igazából sosem volt, akkor elárulod, hogy mivel azonosult, és honnan tudod hogy azonosult azzal?
3/12 anonim válasza:
Elárulom, ha előbb válaszolsz egy kérdésemre. Ki kérdezi?
4/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Tudna nekem segíteni?
2016. márc. 6. 21:18
5/12 anonim válasza:
Senki nem tud neked segíteni, egyedül TE magadon. Pár olvasmányt azonban küldhetek holnap privátban, amik nekem segítettek megtalálni azt, amit kerestem. Ha tudsz velük azonosolni, akkor rendben. Ha nem, akkor vágd a kukába az egészet.
6/12 anonim válasza:
aki eljutott a nirvnába az már nem tér vissza, a szó nyugati értelmében teljes mértékben megsemmisült
7/12 anonim válasza:
21:11, ismerős szöveg a "Ki kérdezi?", de nem mész vele semmire. Ettől a kérdéstől önmagában senki nem fog megvilágosodni.
8/12 anonim válasza:
Én egy párszor,de reggelre mindig kitisztultam.
10/12 anonim válasza:
# 7/9
Miért a megvilágosodással foglalkozol? Ez csak egy szó az elmében, amihez mindenki olyan tartalmat csatol, amilyet akar. A kérdés a felismerést célozza, és a gyökerekig vezet vissza, ahol már egyáltalán nem számít sem nirvána, sem megvilágosodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!