Mi a véleményetek a következő imáról?
A vasutas imája.
Mindenható Urunk!
Köszönöm, hogy segítettél a rögös úton, és kihelyeztél a szolgálati helyemre, megadtad a munkám alapos és biztonságos elvégzéséhez kellő tudást!
Kérlek Téged Atyám, segíts, hogy a mindennapi viszontagságok között is megálljam a helyem, és ne térítsen el senki az utasítás szerinti munkavégzéstől!
Kérlek Téged adj erőt Uram, hogy a megfelelő munkafolyamatokat el tudjam végezni!
Add meg a kellő szaktudást, hogy utasításszerűen és biztonságosan tudjak dolgozni!
Add meg Istenem a kellő körültekintést és figyelmet, hogy mindig élesen láthassam és hallhassam az összes jelzést, amit számomra adnak, a teret tökéletesen belássam, a forgalmat mindig megfigyelhessem, és soha ne tegyek kárt senkiben és semmiben!
Adj bátorságot, hogy soha ne tántorodjak el, ha egy hatalmas vassal kell megindulnom, vagy egy hatalmas vas közeledik felém!
Mindenható Atyám! Könyörgöm, adj hitet és bizalmat, hogy bízhassak a végrehajtó szolgálat embereiben, hogy parancsaimat és jelzéseimet azonnal végrehajtják!
Adj türelmet, hogy ne halljam meg a gúnyolódó, lenéző, szitkozó szavakat, és ne tántorodjak el a feladatok nagyságától!
Segíts, hogy szolgálataimat józan, kipihent állapotban, mindenféle bódító és kábító szerek hatásától mentesen láthassam el!
Édes Istenem! Kérlek adj egészséget, hogy az egészségügyi alkalmassági vizsgálataim során megfeleljek az egészségügyi követelményeknek, és engedjék, hogy végezhessem a munkámat, egészségben teljesítsem szolgálataim!
Időszakos vizsgáim teljesítéséhez kérlek add, hogy ne feledjem, amit megtanultam a te kegyelmedből!
Hálát adok a te jóságodért, kegyelmedért, akaratodért, hogy itt szeretnél látni a vasúton, hogy elsajátíthattam a tudást, és megkezdhetem minden nap a szolgálataim!
És Mindenható Atyám, kérlek, könyörülj meg rajtam, és add, hogy jussanak eszembe ezek a sorok, tudjalak kérni a rosszabb és a jobb napokon is, ne feledjem, hogy milyen rögös út áll mögöttem, és hogy milyen kegyelmes voltál és vagy hozzám, Jó Urunk!
Teremts nekünk békét, szeretetet, hogy ne támadjon soha ember az ember ellen, vasutas a vasutas ellen!
Ámen!
Szerző: "T"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!