Szerintetek is kacsa a következő hír? Megnéztem a forrást és nem tűnik túl hitelesnek (svéd náci oldal).
2015. nov. 6. 21:24
1/5 A kérdező kommentje:
Nem tudok svédül, de pár dolgot beírtam google fordítóba és azért tűnik annak, de lehet, hogy "csak" szélsőséges.
2015. nov. 6. 21:27
2/5 anonim válasza:
svéd náci oldal, na innentől fogva kétséges a hitele, ugyan akkor elképzelhető, Londonban Berlinben Svédország szerte és még számos helyen vannak "ne menj oda" területek, ahova ha nem muzulmán (vagy olyan muzulmán akine nem látszik rögtön hogy ebbe a kultúrkörbe tartozik) lép akkor akár komoly fizikai erőszaknak is az áldozatává válhat
3/5 anonim válasza:
Svéd náci? Ilyen létezik egyáltalán?
Viccet félretéve azért valljuk be, annyira nem elképzelhetetlen és nem is precedens nélküli lenne. Franciaországban nyáron volt, hogy egy üzemvezetőt lefejezett egy ilyen marha, majd a fejét kitűzte a kerítésre, köré meg valami iszlám hülyeségeket firkált.
De várjuk ki hogy mi lesz belőle. Ha igaz a hír, akkor úgy is tele lesz vele minden médiafelület.
4/5 A kérdező kommentje:
Ez már több, mint egy hónapja fenn van és a nagyobb média orgánumok nem szóltak róla. Picit hihetetlen lenne, hogy mindenki eltitkolja csak a hirado.top közli le. Amúgy itt a forrás: nordfront.se .
2015. nov. 12. 14:36
5/5 anonim válasza:
3. vagyok
Akkor valószínűleg nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!