Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Korunk egyik világméretű...

Korunk egyik világméretű hamis vallása valóban a Jehova Tanúi egyház? Akkor miért vannak ilyen sokan?

Figyelt kérdés

Jól gondolom az alábbiakat?

J,T, Azt vallják tudtom szerint,hogy Jézus szellemben jelent meg.Tekinthetem Antikrisztusinak őket?

2. János 1:7 "Mert sok hitető jött e világra, a kik nem vallják a Jézust testben megjelent Krisztusnak. Ez a hitető és az antikrisztus"

Azt állitják,hogy 1914-ben Jézus visszatért erről ez van a bibliában:

Jelenések 1:7 "Ímé eljő a felhőkkel; és minden szem meglátja őt, még a kik őt által szegezték is; és siratja őt e földnek minden nemzetsége. Úgy van. Ámen."

"Máté 24:23 Ha valaki ezt mondja akkor néktek: Ímé, itt a Krisztus, vagy amott; ne higyjétek."

Máté 24:24 "Mert hamis Krisztusok és hamis próféták támadnak, és nagy jeleket és csodákat tesznek, annyira, hogy elhitessék, ha lehet, a választottakat is."

Most akkor ők hamis proféták?

Nagyon kiváncsi vagyok,vagy csak én értelmezem férre?

Tudom ők saját bibliát használnak,az eredetit megtagadják,hogy az nem jó de ennyire?

2016. febr. 29. 13:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

8-hoz: Jt.8000000 vannak es èvente 300000-rel nő ez eleg szèp növekedes.Minden tanura honaponkènt 10 ora prèdikálás van,ami 80000000 ora prèdikálás havonta.

Nemtudom melyik az a vallás amelyik enyit prèdikàl házrol házra.Szerintem a katolikusoknak sem jön össze pedig sokan vannak.

Jehova tanui a legszorgalmasabbak a predikálásban,enek köszönhetően tölük halnak legtöbbet a bibliábol.

2016. márc. 1. 20:02
 12/15 anonim ***** válasza:

A kèrdèsre válaszolva a hamis valàs alatt azt èrtjük ami a hagyomànyokra épül ès nem Isten szavára.Ès ami az Isten szaván alapszik az amikor Jezust es követöit szorosan követve a bibliához nemteszünk hozzá ès el se veszünk.

Hozzátevès pld.a tisztito tüz/elveves pedig Isten neve stb.

2016. márc. 1. 20:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Nincsenek sokan, összesen 8 milliós a tagságuk.
2016. márc. 1. 22:04
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Kevesen vagyunk de erősek senki sem tètlen,mindenki prèdikàl.
2016. márc. 4. 14:06
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha Jehova Tanúi hamis vallás lenne akkor hamis tanítanak kellene legyenek ezzel szemben viszont ok az egyetlen vallás akik a bibliája alapozzák a tanitasukat.Egyáltalán nem támadnak meg egyetlen bibliaforditast sem bármelyiket hajlandók használni csak az új világ fordítás modern nyelvezete miatt sokkal érthetőbb de ez nem jelenti azt hogy a tartalma bármiben is elterjedt másoktól.
2017. jan. 31. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!