Valóban megengedi a katolikus egyház az óvszer használatát?
Ez a Benedek pápa nagyon buta ember. nem is értem hogy lehet valaki pápa létére ennyire buta.
Az "óvszeres" kijelentése a butaság csúcspontja volt. Azt jelentette ki, hogy óvszert csak a hímprostik húzhatnak, míg a nő prostik ne húzzanak mert akkor a gyerek nem foganhat meg és ez bűn!!!! :D :D :D
Egy pápa nem tudja, hogy a PROSTITÚCIÓ BŰN? És innentől kezdve nem a gyereknemzés a lényeg?
A paráznaság az bűn, és aki prostituáltat vesz igénybe AZ PARÁZNA! Na ez a bűn! Ezt kellene beszüntetni, nem a gumi óvszer használatát.
Helyette a pápa itt butítja a népet... mindegy is, a középkorban is ezt tették, és nem hiába volt sötét középkor a neve ennek az időszaknak!
Komolyan mondom, ez a "gumióvszeres" kijelentése kiverte nálam a biztosítékot! Hogy égetheti le ennyire magát egy pápa?
Amúgy nem tudom, hogy most engedélyezik-e, de nem mindegy?? Ha nem akartok a pároddal még gyereket, akkor védekezni fogtok! Nem? Védekezni, megelőzni nem bűn. Ha az lenne, akkor már az apáca is bűnt követ el, mert önmegtartóztatást csinál, miközben lehetne valakitől gyereke :D Nemde? Ez csak nézet kérdése!
Azt nem értem, hogy a katolikus egyház miért nem szünteti be a prostitúciót?
Csak nem azért mert ők is igénybe veszik?
Bocsi ha valaki mérges lett rám, nem direkt volt :D
Nagyon igazad van. Habár én hívő vagyok, ez az egy kérdés, amiben mai napig nem tudok kibékülni az egyházzal!
De hát mi jobbat várunk egy némettől?
"De hát mi jobbat várunk egy némettől?"
:D Ez tetszett. Függetlenül attól, hogy bírom a pápánkat ;) Mo jobbat várunk egy némettől :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!