Jézus valójában egy csirke volt?
Nem rég előkerült egy az egyház által eltitkolt apokrif irat . Az irat nem sokkal Jézus halála előtt keletkezhetett így a leghitelesebbnek számító forrásként tartáj most számon a tudósok !
Az irat a következőt tartalmazza ; Azt mondja hogy Jézus tanítványai előszeretettel fogyasztottak csirkét :
" Az úr olyan finomnak tűnt és úgy megettem volna de még híznia kelett" - mondja Péter apostol , Azután leírja Jézusnak azt a csodáát amikor feltámasztja Lázárt és azután azt írja hogy a tanítványai már nem akarták megenni ezután hanem Istenként kezdték el őt tisztelni !
Mennyi igazság van ebben az apokrif iratban szerintetek ?
Ez a kérdés jutott erről eszembe:
www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__7612300-az-emberek-tobbsege-mindent-elhisz-csak-ne-legyen-a-bibliaban-mit-gondoltok-er
Rémisztő, hogy már nem tudom hányadik ilyen elmebeteg kérdést tesznek fel itt a Megváltóról.
De hát...
Itt az egyik odaadó híve:
Én azt mondom, hogy szégyelld magad.
Ne találj ki ilyen eretnekségeket, ha te nem hiszel az a te dolgod de legalább tartsd tiszteletben mások hitét.
Unod magad?
Vedd a Bibliát a kezedbe és olvasd és megtudod, hogy ki volt Jézus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!