Jézus valójában nő volt és tanítványai pedig a szeretői?
Van egy feltételezés mesélte ma nekünk a történelem tanárunk hogy Jézus valójában egy nő volt és hogy apostolai a szeretői . Olyan befolyása volt a Férfiak felett hogy Istenként kezdték el tisztelni őt ! A Késöbbi korok feljegyzései megváltoztatták nemét .
A héber גבר (férfi) szó egy kr. u 50 környékén élő Szamaritánius pap szerint a legősibb nyelven ( Ami A Bábeli zűrzavar előtt volt még használatos ) Nőt jelent , ezáltal bizonyítva hogy Isten nő és hogy Jézus is nő volt !
Szerintetek igaz ?
Hat, elegge erdekes lehetett a asztalos (ács, szoval inkabb haz-teto keszito, mint szekfarago(asszem) nő... Meg a "szeretöi" izlese is kerdeses azutan.
Szoval, elegge valoszinutlen. Azert akkoriban sem a szikkadt-szarazboru inas-izmos no volt az ideal, foleg, ha ezutan meg olyan befolyasa is legyen a ferfiak felet...
Jah, szoval, nem, ordas kamu, es agyatlan hulyeseg.
Ne haragudj tisztelt kérdező de ekkora marhaságot életemben nem hallottam még.
Ézs 9:6
Mert egy gyermek születik nékünk, FIÚ adatik nékünk, és az uralom az ő vállán lészen, és hívják nevét: csodálatosnak, tanácsosnak, erős Istennek, örökkévalóság ATYJÁNAK, békesség fejedelmének!
Na szóval, nyomd a kezébe annak a tanárnak a Bibliát, hogy olvassa ki mert ebben a formában csak égeti magát a diákjai előtt.
hát hallottam már sok butaságot amivel próbálták már Jézust lealacsonyítani,amik persze nem valósak,de még ekkora butaságot én sem hallottam.
természetesen Jézus fiú volt,mint az kiderül az egész bibliából is,mint ahogyan a nevéből is.Jézus.
a tanárod valószínűleg csak viccelt,vagy ostoba,vagy gyűlöli Istent.
bármely okból is mondta ezt,sajnálom szegény barmot.
Történelem tanárod ezt honnan vette?
Más marhaságot is össze szokott így hordani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!