Ez évben meddig tart a böjt?
Figyelt kérdés
ti, hogy böjtöltök, szexualitás terén is végzitek?2016. febr. 20. 09:47
1/4 lilla64 válasza:
Vannak olyanok,akik a bőjtben lemondanak valamiről,pl.kávé,cigi,édesség és igen,olyant is hallottam aki a szexről mondott le ez idő alatt.
A bőjt ebben az évben márc.27-ig tart.
2/4 anonim válasza:
Én mindig választok egy lelki és egy testi böjtöt. Idén húst nem eszek és nem lépek be facebookra. Nem vagyok házas, csak együttjáró, így szeretkezni sem szeretkezek, de ez nem böjt.
3/4 anonim válasza:
A nagyböjt az mindig Húsvétig tart, először a Húsvét vasárnap a templomban megszentelt sonkából ettek nem böjtöset.
A szexuális megtartóztatás az meg elvileg kötelező része a böjtnek, nem csak egy választható dolog. De ha megnézzük a régi anyakönyveket, akkor azt látjuk, hogy nagyböjt + 9 hónapra is születtek gyerekek, régen is :)
4/4 anonim válasza:
A keresztényben vagy az iszlámban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!