Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tanúk lehet e a vér vételt,...

Tanúk lehet e a vér vételt, és a vér adást a halálos bűnök közé sorolni?

Figyelt kérdés

Ha én nem fogadom el például a vért és meghalok az nem sorolható az öngyilkosságok közé?

És ha elfogadom akkor ez halálos bűnnek számít?

És mi van akkor ha adom a vért és a vérem által megmentenek egy beteget, ez jó tett vagy ellenkezőleg halálos bűnt követek el?

Mi a helyzet ezekkel a kérdésekkel, kérlek válaszoljatok..

Ja és ha megkérhetlek, most hagyjuk ki a vér pótló adalékokat mert nem minden esetben elérhetőek.

Végül is az érdekelne, hogy mi számít bűnnek és mi nem a fent említettek közül.

2016. febr. 14. 22:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én azt kérdeztem, hogy a transzfúzió hol van benne. De te sem tudtad megmutatni. Azért köszönöm, legalább megpróbáltad.
2016. febr. 15. 13:17
 12/15 anonim ***** válasza:
35%

Ez a fogalom akkor nem volt ismeretes hiszen az egészségügyi ellátásokat a Teremtő elvárásaival összhangban tették.

Nem voltak műtétek sem,de sajnos nem olvastad el az első századi keresztény Tertulliánus szavait, amit be idéztem, és ott az emberi vérre vonatkozik,

Tertullianus (aki a korai keresztények hitének védelmében írt) kijelentette: „ A vér tilalmát úgy kell értenünk, mint amely (tilalom) sokkal inkább az embervérre vonatkozik” (The Ante-Nicene Fathers. IV. köt., 86. o.).

2016. febr. 15. 22:03
 13/15 anonim ***** válasza:
52%

Nem voltak műtétek? :DDD

Ezt tanítja az őrtorony? :D

2016. febr. 16. 08:08
 14/15 b_zsolt55 válasza:
NEM sorolható a bünök közé. SÖT ahogy irtad öngyilkosság az ha nem fogadom el...erre hogy vért elfogadni ilyen vers a Bibliai kánonban NINCS és nem is volt. Nem szabad összetéveszteni a vér evést a vér átömlesztéssel!!!
2016. márc. 1. 09:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Okés, akkor az alkohol ivást is nyugodtan végezheted infúzión keresztül, hiszen úgy már nem számít annak. A vértranszfúzió inkább öl meg mint a vér nélküli műtét, de ahogy gondolod, ne járj utána hiszen nem ér annyit számodra...
2018. ápr. 14. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!