Segítene valaki megkeresni a választ?
Annyira egyszerű a kérdés, amit többed magammal feltettünk már a tanúknak, mégpedig: HOGYAN nevezte ki Jézus, mi módon személyesen a vezető testületet?
Végre egy tanú privát levélben megírta, hogy ez kitesz vagy 15 oldalt, de fenn van a jw.org-on. Nem találtam. Kiírtam kérdésben, hogy hol található az oldalon, mire kzitus is írt egy privát levelet, amiben kihangsúlyozta, hogy vitának helye nincs és adott egy linket, ahol - reményeim szerint- le van írva a kérdésre a válasz. De nem találom. Pedig kiemelte, hogy van mellette link, amit ugyancsak el kel olvasni. Megtettem, de a HOGYANRA egyszerűn nincs válasz. Ezt a linket kaptam: [link]
Ami engem aggaszt, hogy nem értik a kérdést és nem adják a választ. Tehát Jézus, a tanításuk szerint személyesen nevezte ki a vezető testületet. Oké. DE HOGYAN???????? Mivel azt is mondják, hogy manapság nem lehet Jézussal személyesen beszélni. Akkor meg HOGY???
Mert a linkben szereplő szöveg tele van feltételezéssel, amit kész ténynek adnak el. Ez nem válasz. Semmire sem. De ha azt állítják, hogy Jézus személyesen tette meg a kinevezést, akkor biztos, hogy megvan a kérdésre a felelet, hisz csak azért, mert azt mondják, az ugye kevés....
Tanúk válaszát már nem kérem, köszönöm, elegem van a folyamatos mellébeszélésből. Unalmas és szánalmas. Valaki más?
Sajnos, a válaszom nagy részét figyelmen kívül hagytad, ezzel kapcsolatban.
Pedig ott van az értelme a mondatban a Biblia versekben.
Jézus, az Atya jóváhagyásával tesz, vagy nevez ki embereket.
Júdást is és minden tanítványát, egész éjjel való imában kérte a Teremtőtől, hogy "mutassa" meg ezeket a személyeket neki".
Jézus semmit nem tesz saját kezdeményezéséből.
ezért akit az Atya jóvá hagy, azt nevezi ki Jézus.
(János 5:19) . . .: „Bizony, bizony mondom nektek, a Fiú semmit sem tehet a maga kezdeményezéséből, hanem csak amit lát, hogy az Atya tesz. Mert amiket Az tesz, azokat teszi hasonlóképpen a Fiú is.
Ezért Jézus, bár hatalmat kapott, nem a saját elgondolásai alapján tevékenykedik. Ezzel is alázatot mutat a Teokratikus elrendezésben.
(1Korintusz 11:3) 3 De akarom, hogy tudjátok, hogy minden férfinak feje a Krisztus, az asszony feje pedig a férfi, a Krisztus feje pedig az Isten.
Ilyenkor benned tudatosul, hogy hazudsz,vagy már annyira zsigerből megy, hogy észre sem veszed?
Tehát a kérdés újra: hogyan nevezte ki személyesen? Te azt állítod, hogy ők ezt valamilyen belső érzésre tették, mert szerinted a jehova szó nevezte ki őket, miközben személyesen Jézust mondják kinevezőnek. Nehéz a téma, mi? Hablatyolni azt tudsz válaszolni meg nuku.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!