Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten napjainkban is tesz...

Isten napjainkban is tesz jókat az embereket, vagy az a Sátán megtévesztő jele?

Figyelt kérdés

2016. jan. 27. 20:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%

Nem tesz.

A gólesz (גלות ,azaz a szétszóratás) óta "kiszált a játszmából".

2016. jan. 30. 20:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha súlyosan megbetegszem, és abból a Sátán kigyógyít - akkor simán a pártjára állok.
2016. febr. 2. 20:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Zsid 13,8 - "Jézus Krisztus tegnap és ma és örökké ugyanaz."

Ő nem változott meg, ahogyan 2000 évvel ezelőtt gyógyított embereket, úgy ma is tud és meg is teszi ha kérjük. Főleg a karizmatikus gyülekezetekben tapasztalhatóak meg ezek a természetfeletti dolgok. pl: Hit Gyülekezete

2016. febr. 3. 00:26
 14/16 anonim ***** válasza:
47%

"Istem ma is tesz csodákat, én erről meg vagyok győződve.. az is egy csoda hogy élünk, és egészségesek vagyunk...Isten megígérte hogy mindig velünk lesz..ezt én tapasztalom nap,mint nap..:)"

Tényleg? és hogyan?

szóval megszülettél az nem a biológia meg az orvosok érdeme hanem istené?

Egészséges vagy és élsz az nem a biológia meg a több millió éves immunrendszer miatt van hanem isten miatt?

Ha beteg vagy és meggyógyulsz az is isten és nem az immunrendszer vagy az orvosok műve? kitalálom istené%

Ez is igazi vakhit.

Tapasztalod? látod? beszél hozzád? van bizonyíték?

vagy egy igazi hívőnek nem kell bizonyíték? ez lenne a vakhit.

2016. febr. 3. 22:21
 15/16 anonim ***** válasza:

"a biológia meg a több millió éves immunrendszer miatt van"

Ha Isten teremtette a világot, akkor a biológia szabályait is és az immunrendszert is, így logikusan Istennek tudjuk be mi hívők még az ilyen gyógyulást is.

2016. febr. 18. 11:47
 16/16 anonim ***** válasza:

"Tapasztalod?"

Igen, képzeld az hit nem a képzelet szüleménye (ez tényleg vakhit lenne), hanem személyes megtapasztaláson alapszik, ha majd neked is lesz ilyen, gyere vissza.

2016. febr. 18. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!