Jehova tanúi szektás vallásnak számítanak?
Hat Akos azert vald be most szorakozol velem ,hæt akkor mitszolsz,ha valakinek a terve sikerül,azt mondja "királyság"vagy "tündèr"orszag.Pld.Egyesült kiralyság vagy OroszoszO.stb.Hat itt most jarjuk a bolondok táncat a te kedvedert,de meg lehetne egy evig is jarni.
A biblia mikor megirodott csak kiralyok voltak(jo erre mondhatod,hogy csaszar is volt)ezert a forditás a kiralyság szo a legmegfelelőbb. Mondod a köztarsasagot de ez mar tul vicces.
Èn jot szorakoztam veled,de lopod az időmet.
Azert köszi!
A 41-en.A forditást vonod ketsegbe az UVF.Van elkèpzelesed,hány tudos,semleges ember,törtenesz,asatas,regi tekercsek,had ne repagozzam
Hat higy a tisztitó tüzben,a haromságban,lèlek vandorlásban,kereszvetesben amit az apostolok nem tettek.szent Antal.stb.ami nincs a bibliaban.Szived joga.
Szerény véleményem szerint az Újvilág fordítás egy semmi egy nulla, de nem azért, mert az ország helyett királyságot ír. Én is megszoktam már az "ország" fordítást és zavaró a "királyság" szó, de nyelvtanilag nem kifogásolható.
Hagyományos okokból én például a "Szentszellem" vagy a "gyülekezet" fordítást sem nagyon használom, hanem maradok a "Szentlélek" és az "egyház" szavaknál. Így szoktam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!