Jehova tanúi szektás vallásnak számítanak?
Ha vallás is egyáltalán, az biztos hogy nem keresztények!
Bár nagyon annak tartják magukat! :))
" az biztos hogy nem keresztények! " - ennek megítélését ad át Istennek:-)
Hiszen az Ő véleménye a mérvadó. A többi nem számit.
"akik szerint jehova tanúi nem egy szekta, azok maguk mind ennek a szektának a tagjai"
Én nem - csak szeretem az igazságot. Jehova tanúiról sok rosszat el lehet mondani - de ez nem jelenti azt, hogy emiatt aztán BÁRMIT el lehetne mondani róluk. Ez egy manipulációs technika, miszerint az ellenséget feketítsük be, hogy olyannak nézzen ki, mint az ördög, és teljesen mindegy, hogy ebből mi igaz és mi nem. A lepontozás is ennek a része.
És még egyszer: a "szekta" az NEM pejoratív jelző! A korai keresztények azok szintén szekta voltak, és a jehovások is azok voltak, amikor kitalálták az ideológiát.
MA már nem azok.
Köszönöm a 0%-os lepontozást agyatlan emberektől.
Te jó ég....
hogy micsoda aljas dolgokat irkálnak itt egyesek.
senki nem gazdagodott meg, mert ha minden pénz oda menne a "vezetőkhöz" akkor tudod mikor lenne mind a 239. országban több száz nyelven lefordítva bibliai kiadvány filmek, épületek, segélyezések,
s nem kaphatnád meg a bibliai irodalmakat ingyen kedves Barátom.
na aztán abból a pénzből amit némelyikünk önként felajánl, az még tizednek sem mondható....
De hát csak gyalázkodjatok, mást úgy sem tudtok,
A vérátömlesztésről pedig a hozzá szóló olvasson már egy kicsit többet erről, főleg hgy más országokban már rég jobban szeretik ezt alkalmazni mint a vérrel történő műtéteket.
S ha a halálozás olyan magas lenne, akkor arra már reagáltak volna némely politikai intézmények, bíróságok.
Ó kedves Ozmium, Jézus a tanítványainak ezt tanította,
s le is lett írva:
(János 15:18, 19) 18 Ha a világ gyűlöl benneteket, tudjátok, hogy engem előbb gyűlölt, mint titeket. 19 Ha része volnátok a világnak, a világ kedvelné azt, ami az övé. Mivel pedig nem vagytok része a világnak, hanem kiválasztottalak titeket a világból, azért gyűlöl titeket a világ.
(Jakab 4:4) 4 Házasságtörők, nem tudjátok, hogy a világgal való barátság ellenségeskedés az Istennel? Aki tehát a világ barátja akar lenni, az az Isten ellenségévé teszi magát.
(János 17:14) . . .mert ők nem része a világnak, mint ahogy én sem vagyok része a világnak.
(1Péter 4:4) 4 Mivel nem futtok már velük ezen a pályán a kicsapongás ugyanazon posványába, össze vannak zavarodva, és folyton becsmérlően beszélnek rólatok.
A Bibliában le van írva, hogy Jézus követői, elkülönülnek a világ dolgaitól, s ezért becsmérlik Őket.
(János 17:15, 16) 15 Nem arra kérlek, hogy vedd ki őket a világból, hanem hogy őrködj felettük a gonosz miatt. 16 Ők nem része a világnak, mint ahogy én sem vagyok része a világnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!