Aki jehova tanúja nem vehet részt sporteseményen mint versenyző, mint néző részt vehet? Edzenie szabad?
Mit foglalkozol te mások hitével?
Nincs sajátod?
Verseny szerűen nem veszünk részt.
De sportolni lehet, sokan sportolnak közülünk, senki nem mondta, hogy a testünket ne tartsuk karban.
Mint néző is részt vehet, bár óvatosságra intelek, mert ezeken az eseményeken sok a helytelen magatartással rendelkező, és egy keresztény nem szeretne bajba kerülni, sajnos a tömeg sok mindenre képes.
Bár nem sport esemény, csak szemléltetésként írom, hogy mit szeretnék ezzel mondani:
Volt egy alkalom, hogy leszálltam a villamosról és a zebrához közeledve, megálltam, mivel pirosat mutatott a lámpa.
Ám ahogy az utolsó autó is elhaladt a sokaság neki lódult nem várva meg a zöldet. Majdnem elsodortak, lökdöstek.
Nos ebből tanulva, sok mindenen változtattam ha egy ilyen zebrához érek. igyekszem hátul maradni, hogy a tömeg ne sodorjon, vagy ne lökjön fel.
:D)
Ettől teszed függővé, hogy akarod-e az igazságot, vagy Jézus tanítása szerint élni, vagy sem?
Szerinted a Te feltételeidhez fog Isten "vallást" alkotni?
Persze személyem szerint egy baráti "versenyben" nincs kivetni való, hiszen az otthon társasjátékot játszók is hasonlóérzülettel kapcsolódnak ki.
Vagy akik fotbalozni mennek el.
Kérdező!
"érdeklődöm, tudod ez az a tulajdonság ami miatt nem hisszük a mai napig, hogy lapos a föld"
Azért ne hasonlítsd már össze a tudományos érdeklődés az öregasszonyos más életében vájkálással!
A te kérdésed nem a világot előre vívő "érdeklődés", hanem burkolt rosszindulattal megfogalmazott, kérdésnek álcázott provokálása egy vallási közösségnek.
Mennyivel megy attól előrébb a világ, ha Te, mint nem Jehova tanúja, tudod hogy ők versenyezhetnek-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!