Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Szentlélek közvetlen jelenlé...

A Szentlélek közvetlen jelenlétét meg lehet-e tapasztalni?

Figyelt kérdés
Van-e valakinek valamilyen tapasztalata erről?

2016. jan. 1. 20:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

A legméltóságosabb Oltáriszentség előtti imádat is nagyon helyénvaló, mivel nekünk katolikusoknak megadatik, hogy "testközelből" is imádhassuk Jézust a kenyér színében.

A Szentlélek jelenléte viszont más dolog szerintem. Én régebben tapasztaltam meg néhányszor, mikor ifjúsági alkalmakon beszélgettünk mély hitbeli dolgokról, majd énekeltünk Szentlelket lehívó könnyűzenés dalokat. Amit éreztem, azt egy szóval tudnám kifejezni: szabadság.

2016. jan. 2. 14:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Vannak fizikai tunetei is! Bar ez lehet egyeni is! Amit en ereztem az olyan volt mintha a folyekony tuz szallna rad! A szived kozpontjaba koltozik akkor amikor mely ahitattal vagy Isten irant!Langra lobbantja a szived es innentol neked kell vigyaznod a tuzre hogy ki ne aludjon:)! Legyen mindig eleg olajad hogy eletben tartsd a tuzet!
2016. ápr. 25. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!