Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten helyesli, ha valaki...

Isten helyesli, ha valaki szeretné a tudását bővíteni, tehát egyetemre, fősulira menne?

Figyelt kérdés
Mert ugye hiába okos valaki,ha nincs hite, igaz ez akár papokra is, de ettől még nem rossz dolog,ha valaki tanulni szeretne még ,ugye?

2015. dec. 18. 18:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez leginkább lelkiismereti kérdés. Isten azt szeretné, ha róla bővitenénk az ismeretünket.
2015. dec. 19. 08:47
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Isten helyesli, mert Ő a mi Mennyei Atyánk és azt szeretné, ha hasonlóbbakká válnánk hozzá napról napra.

Isten nem vallásos, viszont nagyon nagy tudású, nagyon magas erkölcsi színvonalú, nagyon bölcs, nagyon szeretetre méltó és szerető.

Tanulni annyit jelent, hogy kicsit hasonlóbbá válni Istenhez. Persze nem elég a világi tudományokat tanulni, hanem lelkileg, érzelmileg, morálisan is fejlődni kell.

Hóseás 4:6

"Elvész az én népem, mivelhogy tudomány nélkül való. Mivelhogy te megvetetted a tudományt, én is megvetlek téged, hogy papom ne légy. És mivelhogy elfeledkeztél Istened törvényéről, elfeledkezem én is a te fiaidról."

Róma 1:20

"Mert a mi Istenben láthatatlan, tudniillik az ő örökké való hatalma és istensége, a világ teremtésétől fogva az ő alkotásaiból megértetvén megláttatik..."

Ez Isten igéje!

2015. dec. 19. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!