Merre tudok Debrecenben mormon lányokkal ismerkedni? 27/ F
Értelemszerűen a debreceni mormon közösségben :)
De nem lesz egyszerű dolgotd, mert mormon lányokkal nem lehet csak úgy ismerkedni. Csak komoly szándékú (értsd: házasság) mormon hitű férfiak közeledését fogadhatják el, de csak akkor, ha a család férfitagjainak is szimpatikus vagy.
Egyébként csak a fiatal srácokat küldik el világszerte misszionálni, a lányokat nem. Tehát legfeljebb egy magyarországi áttért lánnyal tudnál megismerkedni, született amcsi mormon lánnyal nem.
Az előző válaszolónak annyiban nincsen igaza, hogy vannak lány misszionáriusok is szolgálatban, szerte a világon, nagyon is sok, tehát nem csak fiúk mennek.
Valaki linkelte a gyülekezeti ház címét, azon kívül ezen a telefonszámon is érdeklődhetsz az egyházról vagy a debreceni gyülekezet programjairól: +36 06 70 702 1611
A telefonszámon némileg javítanék:
+36 06 70 702 1611 helyett:
vagy: +36 70 702 1611
vagy: 06 70 702 1611
# 8
"Attol hogy nem vagy mormon elhivhatod randizni oket vagy lehetsz a baratjuk."
De csak addig, amíg abban reménykednek, hogy megtéríthetnek. Amikor látják, hogy ez teljesen reménytelen, azonnal vége lesz a barátságnak. (Több ilyen esetnek voltam tanúja.)
Szia! Én egy "mormon" férfi vagyok. Csak az előző kommentekre válaszolva. Mi "Mormonok" nem hiszünk abban, hogy Jézus Amerikában élt. A Mormonoknak közel nem a 99%-a él Utah-ban. Az egyháztagok több mint fele USA-on kívül él. Tévedés, hogy a Mormon láényoknak emg lenne szabva, hogy milyen fajta férfiakkal ismerkedjenek. Ők döntik el mi a jó nekik és mit keresnek. Lányokat is küldenek világszerte, nem csak srácokat.
Ha kérdésed van keress meg bátran üzenet formájában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!