Imádkozhat egy pogány ember?
Figyelt kérdés
Ha igen meghallgatja őt Isten ?2015. dec. 17. 17:45
1/21 anonim válasza:
A pogány embernek nincs képzeletbeli barátja.
2/21 A kérdező kommentje:
Mivan? -.-
2015. dec. 17. 17:50
3/21 anonim válasza:
Hogy erted a pogany szot?
Tobbisten hivo, vagy hogy nem kereszteny?
Barki imadkozhat Istenhez, nem kell elore idopontot egyeztetni.
4/21 anonim válasza:
Csak ugye akkor megkérdezném, hogy miért nevezi magát pogánynak, ha a keresztények istenétől vár el segítséget???
6/21 A kérdező kommentje:
Én nem akarok pogány lenni, hiszek Istenben meg minden, de kiskoromba nem lettem megkeresztelve :(
2015. dec. 17. 18:12
7/21 anonim válasza:
Ha valaki valamit nagyon szeretne vagy valami nagy gondja van akkor simán, de annak semmi köze nincs a valláshoz kár ilyesmin vitatkozgatni.
8/21 anonim válasza:
persze, miért ne
A vallási szabályok ember által kreáltak nem Isten által
A templomba járás is csak egy megtévesztés a "helyes útra" és pénzbeni lehúzás
9/21 anonim válasza:
"Én nem akarok pogány lenni"
- Akkor nem vagy pogány. Miért lennél?
Vagy szerinted Isten olyan, hogy azt nézi, kit hogyan neveltek? Akkor elég kicsinyes. Ilyennek miért imádkoznál?
10/21 anonim válasza:
Már vagy kétszer mondtam, hogy a pogány nem egyenlő a hitetlennel. A hitetlen talán a gyaur volt annak idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!