Mi a különbség a thelemizmus és a sátánizmus között?
Gondoltam, hogy elkezdem egyenként megcáfolni, de olyan szinten ostobaságok halmaza, hogy csak egy dolgot tudok tanácsolni: kezd el felfedezni a világot!
Ne csak neonáci és ál-sátánista összeesküvés-elméleteket bújd.
Kérdező, és mi lesz az olvasókkal? Azt fogja mindenki gondolni, hogy csak gyáván megfutamodsz az érvelés elől. Ő rájuk nem gondolsz? Ezt csak erősíti az, hogy a liberális szájzáró mantrákat szajkózod. (náci - amit én személyesen nem bánok)
Mellesleg amit te úgy próbáltál megfogalmazni, hogy "neo-náci" konteó csupán azt takarja, hogy a modern szabadkőművességet és kinövéseit (mint a Golden Dawn, O.T.O. Teozófia stb.) negatívumként ítélem meg.
Ha számodra pozitívum az a te személyes véleményed, azonban tagadhatatlan tény, hogy a fent említett rendek tanításai és doktrínái mind magukba foglalják a judeo-keresztény ezoterizmust - és én csak ennyit állítottam.
A többi olvasó nevében is remélem, hogy megosztod velünk bölcsességed a taglalt téma valódi mibenlétéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!