Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti hisztek Istenben/Jézusban?...

Ti hisztek Istenben/Jézusban? Ha igen/nem, miért?

Figyelt kérdés

2015. dec. 4. 16:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
"Te miért hiszed el, hogy van levegő, pedig nem látod," ezt nem lehet megmagyarázni a sok hitetlen buta embernek,de most éppen egy nagy dologban veszek részt és ehhez keresek támogatókat (pénzt kérek sokat) démon és mindenféle gonosz lény felkutatása a célom
2015. dec. 4. 22:01
 12/17 pelgrim ***** válasza:

Igen, én hiszek Istenben, én vagyok, kell tehát, hogy Isten legyen, én ugyanis itt a Földön Isten legelőbbre-haladt fejleményeinek, az embereknek egyike vagyok.

Jézusban pedig azért hiszek mert élete, tanítása és példamutatása oly egyedi, nagyszerű és kimagasló, hogy párja nincsen.

2015. dec. 5. 10:08
 13/17 anonim ***** válasza:

"Te miért hiszed el, hogy van levegő, pedig nem látod,"

Kicsit off de nem szeretném ha a kedves 9-es is vicc tárgyává válna mint a kérdés tartalma. Szóval én pl nem hiszem hogy van levegő, nem hiszem hogy van gravitáció, nem hiszem hogy van vesém, nem hiszem hogy van itt egy PC amin pötyögök.(kakukktojás) Bizonyos okok miatt. Többet nem mondok. Remélem ebből rájössz mi a lényeg.

2015. dec. 5. 11:57
 14/17 anonim ***** válasza:

Hiszek I-tenbe ,de viszont Jézusban nem.

Indok: Számomra hihető ,hogy I-ten létezik ,bár a vallásomnak azaz ága amit én követek (humanisztikus judaizmus) nem-teista ,azaz nem I-ten központosságú (magyarán: vannak olyan hívők akik hisznek I-tenben -pl. én-,vannak olyanok akik so-so és vannak olyanok akik nem).

Jézusba zsidóként nem hiszek ,bár vannak Jézusba hívő zsidók.

Őket hívják messiáshívő zsidóknak ,akik meglátásom szerint egy szekta ,de természetesen nem azért ,mivel elfogadják Jézust ,hanem más dolgok miatt.

Egyébként nagyon nagy tiszteletbe tartom Jézust.

Üdv!

2015. dec. 5. 21:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Igen.

Mert történtek olyan dolgok az életemben, amit nem tudok másképp megmagyarázni, csak azzal, hogy létezik Isten! :)

20/L

2015. dec. 5. 22:31
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert Létezik,Van,Él! - nemcsak hiszem, Tudom !
2015. dec. 6. 15:05
 17/17 anonim válasza:
100%

21:01

"Te miért hiszed el, hogy van levegő, pedig nem látod"

A levegő MÉRHETŐ, előállítható, alkotóelemeire bontható, megváltoztatható, stb.... Attól, hogy nem látod, fizikailag létezik. Isten hogy mérhető?

2015. dec. 6. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!