Ez milyen szekta lehet?
# homo ludensz
"Igazából csak egy cigány származású tudná megválaszolni hogy náluk ennek milyen hagyománya van ennek ha van."
Szívesen megmondom azt én neked. :) A család a legfontosabb dolog. Idegeneket nem vonunk be a családba, soha semmilyen szinten. A kocsimat sem adom kölcsön akárkinek, a gyerekemmel meg főleg nem fogok idegennel közösködni :)
Keresztszülőnek vagy olyan rokont szokás felkérni, akivel jó viszonyt ápol a család és rendszeresen tartják is a kapcsolatot, vagy ha nem rokon, akkor pedig régi és nagyon közeli barát szokott lenni.
Ezért nem értem én sem a történetet. Lehet hogy nem is voltak százasok, vagy be voltak állva. Komoly szándék nem volt mögötte, az tuti, de ha trükknek szánták, ahhoz meg elég gagyi.
Nem tudom, Magyarországon mennyire elterjedt ez a vallás, de a pünkösdisták között (lehet, hogy rosszul fordítom a "pentecôtisme" szót) nagyon sok a roma, gitán, cigány és manus.
Bár nem hiszem, hogy más vallásút kértek volna fel keresztanyaságra, ez szinte kizárt. Ők ugyanis nagyon komolyan veszik a keresztszülőséget, ahogy előttem is írták más vallásról.
Hát csak vigyázzon édesanyád, ez nagyon átlátszó kamu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!