Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Muszlimok! Beszeretnék térni...

Muszlimok! Beszeretnék térni muszlimnak, egyetlen egy dolgot ellenzek és az a körülmetélés. így nem lehet betérni? Kérem hozzáértők írjanak és ne unatkozó trollok!

Figyelt kérdés
2015. nov. 22. 20:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél már ennyire elszállva magadtól. Csak úgy világít a kérdésedből hogy fingod sincs az egészről, csak izgatja a fantáziádat a körülmetélés.

Gondoltam, hogy a végén előrukkolsz valami szellemes poénnal, de úgy néz ki, ehhez te még kevés vagy. Kilenc éves vagy te, nem tizenkilenc.

2015. nov. 22. 22:09
 12/16 anonim ***** válasza:
74%

és most mind levadászod? :D én is válaszoltam mert tudom ezt a dolgot, pedig nem is vagyok muszlim

és amúgy még muszlim ss tagok is voltak ,az antiszemitizmus összekötötte a két csürhét

2015. nov. 22. 22:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
hány évas vagy kisfiam? anyuci egyszer nem teszi fel a szájkosarat, és te így visszaélsz a bizalmával?
2015. nov. 22. 22:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Hidd el, az iszlám nem a körülmetélés miatt brutális.
2015. nov. 23. 15:39
 15/16 anonim ***** válasza:

1) Nem vagy muszlim, mivel nem mondtad ki a Tanúságtételeket.

2) a nem-muszlimok istenszolgálatai NEM érvényesek.

3) ha beszélsz és olvasol arabul, akkor elhiszem, hogy a Qur'aan-t olvasod, de ha nem érted az arabot, akkor úgy gondolom, hogy a Qur'aan magyar nyelvű értelmezésfordítását értetted a kérdésed leírásában.

4) ha nem értesz egyet valamivel ami az iszlám része/aspektusa, akkor nem lesz érvényes az iszlámod, akkor sem, ha kimondod a Tanúságtételeket, ugyanis a Tanúságtételek kimondása csak akkor érvényes, ha a feltételek mind megvannak, de a te esetedben ez nincs meg.

5) ha már korábban kimondtad a Tanúságtételeket és utána gondoltad meg magad (vagyis utólag lettek ilyen gondolataid), akkor sem érvényes az iszlámod, mert nem vethetsz el valamit, ami az iszlám része.

6) a körülmetélés erősen ajánlott, de nem kötelező azoknak, akik felnőtt korukban lettek muszlimok.

tehát körülmetélés nélkül is érvényes valakinek az iszlámja, de elvetni nem lehet.

7) ha valóban muszlim akarsz lenni, akkor NEM vetheted el az iszlám egyik aspektusát sem.

tehát csak akkor lehetsz muszlim, ha őszintén megbánod amiket a körölmetélés kapcsán írtál és gondoltál, és teljes szíveddel hiszel az iszlámban és az aspektusaiban, majd utána tiszta és őszinte hittel (kétely nélkül!) kimondod a Tanúságtételeket.

ezeket nemcsak a kérdező miatt írtam le, hanem hogy mások is tanuljanak ebből, in shaa' Allaah.

2015. nov. 24. 08:42
 16/16 anonim ***** válasza:
A korulmeteles egeszsegugyi okokbol NAGYON JO neked! Nem-muszlimoknal is gyakori hogy orvossal elvegeztetik, konnyebb a risztantartas es sokkal higenikusabb! Egyebkent az Iszlam vallas egyik alapja, hogy hisszuk, hogy Isten jobban tudja mi a jo nekunk.
2016. márc. 1. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!