Szerintetek miért nem fogadja el a barátnőm a nézeteimet?
téved aki szerint gáz ha egy nő hisztizik, persze gáz, de csak úgy önmagában, a legtöbb nő ilyen :D
szerintem ne szakíts vele, vagy legalábbis még ne
magyarázd el neki, hogy attól ,hogy szívja a véred még nem fogsz vele egyet érteni, ez ugyan az az alantas színvonal mint amikor az ateisták beszólnak ,hogy "hülye vagy" és azt várják ,hogy ettől hirtelen megvilágosodva az adott ember addigi életfilozófiáját, közösségét, erkölcseit, és úgy álltalában mindenféle identitását félredobja, a bibliából és ak apcsológó könyvekből készített tűzrakás mellett szalonnát sütögetve nyit egy sört, bont egy cigit, megkérdi ,hol késik már a prosti akit(amit) rendelt, és röhögve azt mondja "vágod tesó, de átb*sztak, jó h szóttá"
"Nem vagyok ateista, az is egy kötött "vallás"
Nem az. És látod: te is hívő vagy, mégsem fogad el.
Sajnos itt benne van a hiba, mert gondolkodásra képtelen lénynek nevelték. Őneki csakis az érzelmeire tudsz hatni.
Ha valahogy erre képes leszel, akkor viszont együtt is élhettek.
Ha nem, akkor viszont nem.
Bocs hogy belekontárkodok de az ateizmus nem vallás az ateizmus egy életszemlélet. A vallásoknak vannak dogmáik,hittételeik és van egy hitélet. Az ateizmusnak ott van a kételkedés "szabadsága" és a műveltebbjének a tagadás filozófiája az anyagelvűség magyarán matéria,materializmus.
Lehet hogy elkeserítelek de az anyagból levezetett elméletek egyetlen valós terméke az "idealista" eszmék,gondolatok,világkép elvetése ami nálad ateizmust jelent.
Írjál majd, hogy alakulnak a dolgok, drukkolunk neked!
Szerintem itt leszünk egy év múlva is.
Jó tetted hogy felvetetted itt a problémádat hiszen sokan elolvassuk és sokféle választ aduk rá. Én mindig tanulok valamit a válaszokból mivel én is csak két szemmel nézem azt a környezetet ahol élek és azt hiszem hogy ez a "világ".
A bölcsek kövét mindannyian megosztva szorongatjuk.
amennyire pl a buddhizmus vagy hinduizmus az ateizmus is vallás, szociológiai értelemben pszichológiájában szintén csak egy a vallások közül, persze ez inkáb a "tudatos ateizmusra" igaz, illetve az ateizmus is gyűjtőfogalom
de nem akarom szétoffolni a kérdést ha igény van rá privátban kifejtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!