KZitus kérdése:
Hogyan lehetséges ez? (lent) Mit mond el nekünk?
Figyelt kérdés
A Zsidók 11:4 szerint Áben hite még halála után is beszél.2015. nov. 12. 13:24
1/10 anonim válasza:
A hite erejének a híre fennmaradt.
2/10 anonim válasza:
Most meg vagy lepődve, mi?
Állandóan azt szajkózzátok, hogy azt írja a Biblia, hogy a halállal minden megszűnik. Aztán egyszer csak kiderül, hogy a Biblia mégsem ezt írja.
Ciki, mi?
3/10 anonim válasza:
nyugalom a következő revideált új világban már nem így lesz benne, Zita ne aggódj, nemsokára az Őrorony is megírja, hogy apró fordítási hiba ami fölött még ők is elsiklottak... ja és felesleges görögül tanulni, nem kell megnézni az eredetit
4/10 anonim válasza:
Kedves Zita te minden nap fel teszel egy kérdést, de mi a célod tulajdonképpen? Nekem nagyon úgy tűnik,hogy minden áron a te igazadat, vagyis inkább az őrtorony igazát akarod itt bizonygatni. Mond ni értelme ennek, nem tett még elég rosszat a társulat? Szerintem ideje lenne le állni ezekkel a ravasz kérdésekkel mert az emberek nem hülyék és azt hiszem a legtöbbje már át lát a szítán. Ezeket a kérdéseket ott kellene meg beszélned ahol érdeklődés is van, pl a királyság terembe. Talán ott majd még tapsot is kapsz.
5/10 anonim válasza:
"Hit által vitt Ábel becsesebb áldozatot Istennek, mint Kain, a mi által bizonyságot nyert a felől, hogy igaz, bizonyságot tevén az ő ajándékairól Isten, és az által még holta után is beszél. "
Hol van ebben, hogy Ábel beszél???
6/10 A kérdező kommentje:
"Hol van ebben, hogy Ábel beszél???" - ezt én sem tudom.
Én írtam volna ilyet??
2015. nov. 13. 15:06
7/10 anonim válasza:
Úgy is kérdezhettem volna, hogy hol van ebben, hogy Ábel hite beszél halála után?
8/10 A kérdező kommentje:
7-es
"Úgy is kérdezhettem volna, hogy hol van ebben, hogy Ábel hite beszél halála után?" - nos akkor szerinted mi beszél(Ábel) a halála után?
2015. nov. 17. 17:32
9/10 anonim válasza:
Te a saját kérdésed hangjától nem hallod a választ.
10/10 anonim válasza:
Hagyd, süketeknek hiába kiabálsz, vakoknak hiába mutogatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!