A petefészek cysták okozhatják a rettenetes fájdalmakat nemi élet során? Miért nem mond egyik orvos sem megoldást? A cysták február-, és április óta megvannak. Hogy lehetséges ez?
Februárban kezdődtek a minden féle-fajta "nagyon" alhasi fájdalmak szexuális együttlétek során. Semmi magyarázatot nem kaptam az orvostól, illetve azt, hogy "ha fáj, ne szexeljen". Az meg hát köszi.... Februárban még csak egy cysta volt, a jobb oldalon egy 19 mm-es. Április végén észlelték a bal oldalit.
Mostanra, az 23 mm lett, és a bal oldalon is lett egy 25 mm-es. De ezek nem múltak el, majd másik jött elő, ugyan azok. Tudom, hogy nem olyan méretűek, ami aggasztó lenne. Engem inkább a fájdalom érdekel.. Van esetleg valaki hasonló cipőben? Segítségre van szükségem, mert ez lassan tönkrevágja a párkapcsolatomat.
Áhhá... megvan... lecsapolni..
Nem került szóba egyenlőre, de ezek szerint nem kötik össze a fájdalmakat a cystákkal? Hiszen ha tudnák, hogy amiatt van a fájdalom, már szóba került volna? Már semmit sem értek. Ennyire nem érdekli őket?
nem ajánlották, mert Crohn-betegségem van, volt a családban trombózis, migrénes vagyok és dohányzom....de most az egyik orvos azt mondta megpróbálhatom. most fogom elkezdeni kb. egy hét múlva. Eddig soha nem szedtem.
Miért? Ez segíteni fog?
Segíthet a fájdalmon a tabletta. Cystát ha leszivatják, visszatelhet. Nekem 20éve van, ha nagyobbra nőtt, kaptam rá antibiotikumot.
Ezzel igazából nem hiszem h tudnak vmit kezdeni /fogamzásgátlón kívül/. Műtétet legvégső esetben csinálják. Nekem sok cystám volt, egyik elrepedt, akkor csonkolták a petefészkemet, cysták azóta is vannak.
Ne szedj fogamzásgátlót ! Nem oldja meg a problémát, csak elkendőzi...
Cisztára én utoljára Norculotot kaptam, iszom rendszeresen cickafarkot és most mellette belekezdtem a méhpempőbe. Egyelőre (ez 3 hetes tapasztalat) használ rá.
Most kezdtem el szedni a tablettát, köszönöm a válaszod, lehet hogy sor kerül a te módszeredre is... :/
Annyit még kérdeznék, hogy a cysta nektek mennyire befolyásolja a nemi életet és a hétköznapokat? Biztosan mindenkinek más és más, de azért mégiscsak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!